[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Pietrele si aranjamentul acela chiar merita un like !
Asteptam sa vedem ce iese.
Se mai adauga la donatie cateva fire de Ceratophyllym Demersum si un Microsorum care e prea mare pentru acvariul meu.
Merci pentru informatie!
Cum ai pus despartitoarea aceea,cu ce ai lipit-o?Si eu as vrea sa pun o despartitoare la un acvariu de 14 litri ca sa tin doi,dar nu stiu cum.
Din ce ai facut despartitoarea?Vad ceva lemn,dar nu imi dau seama exact
Pistia e o planta de suprafata.
O sa incerc sa fac un fel de instalatie dintr-o sticla si un robinet de tip "L" si o sa ii amplasez in beci,unde nu e nici cald dar nici foarte rece.Eu nu am avut probleme pana acum cu ei,pestii nu dau semne de boala,dar o sa incerc sa gasesc cat mai repede altfel de hrana vie.

Merci pentru informatii!
Plantele alea trebuie aruncate,nicidecum donate.
Merci frumos alber,deci eu am mascul .
In legatura cu Betta,femela sau masculul elimina bule pentru construirea cuibului?Caci dimineata aveam multa spuma pe luciul apei,insa s-a dus cand am facut schimbul de apa.
Acvariul arata bine,iar pestii sunt ai naibii de frumosi!
Pomaceea nu consuma alge,doar mancarea de pe substrat si plantele moarte.Neritina sunt melcii care halesc algele.Pomaceea in schimb nu ies din acvariu...des...mie unul nu mi-au iesit niciodata.
Suntem cativa...
Azi vin acasa,ma uit la acvariu,vad pestii...vreau sa le dau mancare.Iau borcanul cu tubifex,75% morti .Am incercat sa-i iau pe cei vii caci erau facuti ghemotoc,restul erau imprastiati si i-am aruncat.

Intrebarea este...de ce au murit?Tin sa precizez ca azi nu a fost nimeni acasa de dimineata,fapt pentru care nu a fost focul facut in semineu.In casa a fost frig de la 8 dimineata pana la 4 cand am ajuns eu,posibil sa fi murit de asta?Tubifexul nu rezista la temperaturi mai scazute?
Pune si o poza mai de aproape.
In primul rand ai postat la sectiunea nevertebratelor marine.

In al doilea rand,pentru ce sa le dai o frunza de stejar?Cu ce le faci pe plac cu asta?
Domnul de la care cumpar eu tubifex ii aduce in piata intr-o galeata de 10l plina.Ma gandesc ca are crescatorie,caci nu stiu de unde i-ar putea recolta iarna.Eugen a spus ca sunt tratati,am sa il intreb de curiozitate.Multumesc celor care au scris aici opiniile,experientele si sugestiile.

Eu hranesc si Bettanul cu tubifex caci nu mananca nici el fulgi.
Dentalux ...
Din pacate in Iasi nu se gaseste decat tubifex .

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: