| Message |
|
|
|
Daca nu se imperecheaza, nu cred ca devin teritoriali sa se dea la nemo ... dar si daca o dau la pace, tre` sa-i mariti pe ocellaris-i.
|
 |
|
|
|
Din cate am citit eu, daca nu se luptau intre ei, iti eliminau prin ruinare perechea de ocellaris-i.
|
 |
|
|
|
De pe fishsteet. com am luat unul mic total din plastic. Ar trebui sa-l am pe undeva ...
|
 |
|
|
Dupa cum vedeti, are treaba pe acolo.
Dupa ce a golit mai multe taverne pe o raza de 10 km
, unele chiar se cer salvate,
 ,
nu i-a mai ramas decat sa-si deschida una proprie, dar fara toaleta, sa nu-i poata face nimeni concurenta, sa consume prea mult ...
si asa a ajuns Koala mare si la Zeus acasa...

|
 |
|
|
|
Daca se umple cu alge, nu va permite curaterea, iar in timp se deterioreaza acele lamele ... deci nu este prea indicat.
|
 |
|
|
Vlad27 wrote:Prima care o vad cu 8  )
Uitati ce maini crete are de la atata cautat ...
|
 |
|
|
|
Cu penatii nici o sansa?
|
 |
|
|
|
Astea le stiam bine deja ....
|
 |
|
|
Cu ingerii, care-s mai sensibili, ar fi trebuit inceput ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nu, daca le arunci cateva cochilii goale ...
|
 |
|
|
|
Mai mult de un sfert de cub nu e nevoie sa le dai.
|
 |
|
|
|
Artemia simpla sau cu vitamine este hrana exclusiva de cativa ani a pestilor mei.
|
 |
|
|
Lasati omul sa-i tihneasca concediul, sau macar sa-si bea cafeaua ...

|
 |
|
|
Noi sa fim sanatosi si sa se planga cei cu adevarat saraci ... la suflet!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Am incheiat tot ce se putea face fara lovele. Acum astept sa vad daca primesc banii de la serviciu, altfel n-am cu ce sa continui.
Aha, nu mai faci nimic pana nu te platesti, acum am inteles Coane Shpavelescule ...
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Zau asa, nu mai poate omu sa se uite linistit la un film, ca-ti bagi repede coada, plm bossule!
Tu nu aveai treaba cumva?
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ti-am zis, asa am patit si eu. Imi lasasera pachetul la depozit, ca e deteriorat "a curs apa din el".
De fapt au curs cateva picaturi si aia s-au panicat, plm, cat pe ce sa-i faca retur. Dar totul se rezolva cu urlete si scandal 
Al reaku, de era whisky, l-ar fi supt pe tot si aduceau coletul spunand ca e in regula, doar a curs ceva ....
edit: multi inainte, nu stiu cum a stat papusa aia cu tine atatia ani, dar multi inainte
la noapte culca-l pe al' mic cu bunicii si preseteaza intre 4 si 6 minute (stiu ca nimanui nu-i face placere) de preludiu, apoi inca 6 minute (minim) de actiune.
ah, da. acum, ca ai intrat in randurile acvaristilor, invata urmatoarele notiuni de baza, elementare:
- flori
- swarovski
- "poftim draga, cardul de salariu ramane la tine"
Totu OK, pana pe la regula 2-3, nu fa astea ca nu apuci 15 ani teafar, ti-o zice unul care intr-o saptamana ajunge la nivelul asta
|
 |
|
|
Drum bun spre Grecia atunci, nu sta prea mult in apa ca Suri are surori si verisoare si pe acolo, asa ca ori o traverna cinstita, ori la soare sa te faci rubicond, ca da bine la Rubicon
PS aia, regii pestilor, despre care întrebam eu, aduc Suri, despre pret nu conentez, dar daca suni din timp gasesti noua Suri acasa  cand te intorci...
|
 |
|
|
|
Acum le combati cu solutia minune?
|
 |
|
|