[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
vand acvariu 25 litri cu capac si filtru intern aqua one...pret 50 lei
aaaaa si cum ziceai de curenti....sunt foarte slabi ca am un filtru cascada dat la minim si nu e puternic curentul.
tonnydea@ multumesc de sfaturi...cu siliconul asta am zis si eu...acvariul are doar 27 litri nu e presiune mare si am lasat vreo 30 de ore asa pana l-am umplut si nu curge...despre pietris am sa il schimb dar trebuie sa se plictiseasca mandra mea de el ca eu i-am explicat treaba dar nu si nu....eu mai am doua acvarii de 100 litri si cu acvaristica ma ocup de vreo 5 ani ma pericep la amenajarea unui acvariu dar nah sefa e sefa
si eu am doua de 100 si asta micu...si cin si jale pana am convinso sa iau astea doua mari...sunt ale noastre asta e
ms opincarul@ de sfaturi...esti si tu moldovean??? ca ce ai zis de moldoveanca e drept...numai cine are stie sper sa nu am probleme cu acvariul in cel mai rau caz trebuia sa ma trezesc cu apa in casa azi si nu vad nici semn sa se dezlipeasca, chear m-am speriat aseara cand au zis colegii ca nu e suficient de uscat si azi at tras putin de fetele de sticla si nu vad nimic in neregula...si despre ciclare nu am asteptat deoarece filtrul pietrisul si apa sunt luate din alt acvariu care a avut ``sefa de clan`` niste guppy...
arata foarte frumos scorpione. bravo
pe silicon scrie uscare rapida 1-2 zile a stat mai bine de 24 de ore...capac am sa fac din plexic si apoi il voi colanta negru. am zis de un neon sau citeam de becuri economice ca sunt bune la acvarii...am sa vad ce voi alege....
fac capac si am sa pun 1 neon sau 2...si in legatura cu lipirea ce are siliconul e intarit sa e sticla de 4mm. trebuia lasat mai mult?
vladbodnar8 wrote:Nu vreau sa fiu rau... dar, ar fi multe de zis! Succes!

Spune da un sfat
Avansatul wrote:Frumos, daca nu ma insel este cumparat de la magazin din piata mica?? am dreptate ?

citeste mai bine ceea ce am scris...nu este cumparat nimic doar sticla atat restul e facut de mine
multumes de aprecieri, critici si de sfaturi...lumina e pusa provizoriu deoarece astazi fac capacul
valy sa iti treci si locatia in ``My Profile``
pietrisul a fost ales de Sefa ca ei (vorba vine ca pt mine l-am luat) i-am facut cadou bettanul
acvariul este lipit de mine ieri...
gata treaba...cam asa arata noul camin al bettanului...
plante naturale voi pune ...si o bucata de mopan...dupa ce termin voi pune poze...
da
aham...deci o sa stea singurel
Va salut!!! Astazi am confectionat un cub 30x30 sticla de 4 voi pune un filtru cascada, voi baga si un background 3d facut tot de mine pentru un mascul Betta Crown si a-si vrea sa stiu daca pot sa ii cumpar si o femela sa traiasca impreuna in acelasi bazin. Pot trai impreuna?
ms florino

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: