[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kzr66
Forum Index » Profile for kzr66 » Messages posted by kzr66
Ai nevoie si de hrana vie , este la "troc" , cauta , si vei gasi. :wink:
Felicitari!Sunteti proaspatul castigator , al unui colt viu in casa , pe care , precum simtiti pe pielea voastra , va atrage , dar va da si mult de lucru.Oricum , putini se documenteaza , inainte de "aruncarea "pestisorului in bazin , bravo , si ape de cristal .
Ce ai facut cu pozele , nu mai apare nimic , de la tine .
Frumos , cu gust facut acvariul tau , felicitari .
Salut,bine ai venit!E multa miscare in acvariul tau,ar trebui, poate plante mai multe.
Disponibil 150 xipho ,amalgam, de culoare :rosii,verzi,galbeni ,si cu coada neagra,berlineri, cu ochi negri,marime 4-5 cm,sanatosi, la pret de criza : 1,2 roni,astept pm.
Mai multa atentie din partea doritorilor ar fi de dorit,donatori sunt ,cu multa bine-vointa.
La noi scrie ,relativ, asemanator la usa de la intrare in biserica: Dumnezeu e in direct cu noi,dar nu prin telefon mobil ... ,asta e ,necesitatea acestor inscriptii arata nivelul indivizilor... din pacate,succes in activitate! si ape limpezi.
Niste pui de cory iti voi da eu peste vreo 2-3 saptamini,daca vii dupa ei.
cam multe,daca nu ai acvariu de dim. mari ,atentie, broscutele vor creste considerabil ,si eu am patit ,numai cu doua , si atrebuit sa-i donez la zoo, caz fericit,zic eu.
E si aceasta o idee,dar totusi nu trebuie mers prin ceata.Cate LED-uri sant in total legate?
cred ca adaptorul tau e chinezarie,nu se incalzeste din cauza consumului,ci din cauza calitatii sale,se incalzeste chiar si fara consumatori,incearca altul care rezista macar la 12v/500mA.Totusi cate LED-uri folosesti?sa putem face calcule corecte.
atentie!incarcatoarele de tf. lucreaza in impulsuri,folositi adaptoare simple de 9-12v,merge sigur ,daca polaritatea e corecta!
sunt alim. cate 3 LED-uri printr-o rezistenta limitatoare de curent,consum 40 mA,la 12v,un adaptor specific se poate folosi un nr de 30-70 LED-uri
teoretic,daca si sursa are putere indestulatoare.
Succes si tine aproape!Ai colegi si in zona,cauta si vei gasi!
daca iti faci un filtru extern si ai nevoie de o pompa ieftina ,incearca o pompa de apa recuperata de la o masina de spalat automata.cea de evacuare apa.
In principiu se pot folosi cate LEDuri doriti,doar calculele consumului de curent trebuie facute de cine stie,in rest, in f-tie de nr. LEDuri,trebuie adaptat surse adecvate ,aici pot ajuta pe oricine doreste,pe PM pt. ca nu fug dupa nr. de mesaje si situatiile(nr. leduri,sursa)difera.Pt. a fi inst. ieftina , recomand refolosirea ledurilor clasice(chiar din brichete folosite)sau aparate electronice scoase din uz,dezavantaj:necesar mai multe(dar gratis) si munca relativ mai multa.astept PM. cu mentionarea nr. leduri si ce surse de curent ati avea la dispozitie.
Voi incerca reproducerea acestui peste, dupa spusele altui acv. mai vechi, conditiile sant la fel ca la neonul albastru,diferente: ph 5,2-5,4 cu ajutorul turbei si temp. :24-25 si bineinteles semiantuneric, miscare in zona 0,daca voi reusi revin cu info. adecvat.
Donez pt. incepatori pui de xipho,guppy,molly.Astept PM.Vreau sa vad in ochii respectivului.

Forum Index » Profile for kzr66 » Messages posted by kzr66
Go to: