Message |
|
Nu stim in ce oras locuiesti...
|
 |
|
Ai nevoie si de hrana vie , este la "troc" , cauta , si vei gasi. :wink:
|
 |
|
Felicitari!Sunteti proaspatul castigator , al unui colt viu in casa , pe care , precum simtiti pe pielea voastra , va atrage , dar va da si mult de lucru.Oricum , putini se documenteaza , inainte de "aruncarea "pestisorului in bazin , bravo , si ape de cristal .
|
 |
|
Ce ai facut cu pozele , nu mai apare nimic , de la tine .
|
 |
|
Frumos , cu gust facut acvariul tau , felicitari .
|
 |
|
Salut,bine ai venit!E multa miscare in acvariul tau,ar trebui, poate plante mai multe.
|
 |
|
Disponibil 150 xipho ,amalgam, de culoare :rosii,verzi,galbeni ,si cu coada neagra,berlineri, cu ochi negri,marime 4-5 cm,sanatosi, la pret de criza : 1,2 roni,astept pm.
|
 |
|
Mai multa atentie din partea doritorilor ar fi de dorit,donatori sunt ,cu multa bine-vointa.
|
 |
|
La noi scrie ,relativ, asemanator la usa de la intrare in biserica: Dumnezeu e in direct cu noi,dar nu prin telefon mobil ... ,asta e ,necesitatea acestor inscriptii arata nivelul indivizilor... din pacate,succes in activitate! si ape limpezi.
|
 |
|
Niste pui de cory iti voi da eu peste vreo 2-3 saptamini,daca vii dupa ei.
|
 |
|
cam multe,daca nu ai acvariu de dim. mari ,atentie, broscutele vor creste considerabil ,si eu am patit ,numai cu doua , si atrebuit sa-i donez la zoo, caz fericit,zic eu.
|
 |
|
E si aceasta o idee,dar totusi nu trebuie mers prin ceata.Cate LED-uri sant in total legate?
|
 |
|
cred ca adaptorul tau e chinezarie,nu se incalzeste din cauza consumului,ci din cauza calitatii sale,se incalzeste chiar si fara consumatori,incearca altul care rezista macar la 12v/500mA.Totusi cate LED-uri folosesti?sa putem face calcule corecte.
|
 |
|
atentie!incarcatoarele de tf. lucreaza in impulsuri,folositi adaptoare simple de 9-12v,merge sigur ,daca polaritatea e corecta!
|
 |
|
sunt alim. cate 3 LED-uri printr-o rezistenta limitatoare de curent,consum 40 mA,la 12v,un adaptor specific se poate folosi un nr de 30-70 LED-uri
teoretic,daca si sursa are putere indestulatoare.
|
 |
|
Succes si tine aproape!Ai colegi si in zona,cauta si vei gasi!
|
 |
|
daca iti faci un filtru extern si ai nevoie de o pompa ieftina ,incearca o pompa de apa recuperata de la o masina de spalat automata.cea de evacuare apa.
|
 |
|
In principiu se pot folosi cate LEDuri doriti,doar calculele consumului de curent trebuie facute de cine stie,in rest, in f-tie de nr. LEDuri,trebuie adaptat surse adecvate ,aici pot ajuta pe oricine doreste,pe PM pt. ca nu fug dupa nr. de mesaje si situatiile(nr. leduri,sursa)difera.Pt. a fi inst. ieftina , recomand refolosirea ledurilor clasice(chiar din brichete folosite)sau aparate electronice scoase din uz,dezavantaj:necesar mai multe(dar gratis) si munca relativ mai multa.astept PM. cu mentionarea nr. leduri si ce surse de curent ati avea la dispozitie.
|
 |
|
Voi incerca reproducerea acestui peste, dupa spusele altui acv. mai vechi, conditiile sant la fel ca la neonul albastru,diferente: ph 5,2-5,4 cu ajutorul turbei si temp. :24-25 si bineinteles semiantuneric, miscare in zona 0,daca voi reusi revin cu info. adecvat.
|
 |
|
Donez pt. incepatori pui de xipho,guppy,molly.Astept PM.Vreau sa vad  in ochii respectivului.
|
 |
|