[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
jezz
Unripe member

IP:

Salut!
Ma numesc Adrian, am 18 ani, din Bucuresti, detin in acvariu 5 broscute.

Trachemys scripta scripta-Speedy, Trachemys scripta troosti-Willy, Emys orbicularis(urmeaza sa fie eliberat), Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar, Trachemys scripta elegans - Pikachu
[Yahoo!]
kzr66
Junior member

IP:

cam multe,daca nu ai acvariu de dim. mari ,atentie, broscutele vor creste considerabil ,si eu am patit ,numai cu doua , si atrebuit sa-i donez la zoo, caz fericit,zic eu.

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut!

E acvariu, sau terariu ? Au loc sa iasa broscutele la suprafata si sa se 'prajeasca' sub un bec cu ultraviolete ? Ceva filtrare ?

POZE ?

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
jezz
Unripe member

IP:

Acvariul are cam 100L am un filtru aquael fan3 plus isi face treaba, insula,bec deocamdata normal, am si repti glo 5.0 dar nu am suport inca. http://imageshack.us/photo/my-images/638/imag3675.jpg/ poza e facuta de la distanta, una dintre ele va fi eliberata cand vor iesi cele din natura din hibernare(emys) am citit foarte mult despre broscute,si le ofer cam toate conditiile.

Trachemys scripta scripta-Speedy, Trachemys scripta troosti-Willy, Emys orbicularis(urmeaza sa fie eliberat), Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar, Trachemys scripta elegans - Pikachu
[Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Nu imi e foarte clar din poza ce dimensiune au, dar mai degraba par sa fie broaste decat broscute (testoase).

Cam mari si cam multe pentru bazinul ala...

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: