[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tzec_u
Forum Index » Profile for tzec_u » Messages posted by tzec_u
Ultima revonare.Voi mai pune cateva pietre mari sa fac constructia aceea mai aratoasa si sper sa ajung saptamana asta la Craiova.A dat ninsoarea rau si nu am indraznit sa plec la drum la cat de rau a fost si este inca.Am gasit acel margaritarL-am spalat bine bine bine si l-am pus dupa cum s evede.

image
image
image
image
image
image
image
pai este ca cel albastru doar ca alta culoare....una acceptabila bate spre alb.Este frumos cel alb cu negru substratul.
Mie unul imi place.Mi se pare ca ai mai avea de lucru nu are inca un aspect frumos dar poate inca nu sunt plantele destul de crescute.Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi eu acum.Parerea mea este ca merge:p avand in vedere ca si tu esti icnepator.
Am uitat sa va spun.Astazi cand am fost la un pet-shop am gasit niste pietris pt acvariu alb-maroniu.Era 120 de mi punga cred ca de 2 kg sau 3.Am sunat acum niste prieteni care lucreaza in constructii si am intrebat de unde as putea sa iau margarit.Au zis ca nu au idee si nu cred ca se gaseste in Slatina.Daca nu gasesc margarit sa iau acel pietris?
ok.mltumesc frumos maine ma duc sa iau.margaritarul il pun peste pietrele astea sau scot pietrele si ramane doar margaritarul?
eu am unul asa de cu,oare alba care este exact ca al tau dar cand el are chef inoata cand are chef sta ascuns cand are chef sta la suprafata.Asa le place lor cateodata am observat.Am si unul albastru care aceeasi treaba face,parca sa zic ca este putin mai activ..Nu iti fa griji.
nu am gasit mai mic.am pus jos mai maricel si deasupra am ales apoi doar albe si negre dar intr-adevar suntm mai mari decat cel albastru...
Renovare
image
image
image
Nu gasesc substraturi am fost la balastiera si am ales eu pietre albe si negre..Intr-un colt am facut un morman de pietre tot asa alese special.Si voi face pe fundal o constructie ceva de genu.
mda.ms frumos.altii?sa inteleg ca nu va place?
off fac mereu double post dar nu merge sa dau edit...
http://www.youtube.com/watch?v=75t4tR8SBjY
PARERI?:-S
pozeee

image
image
image
image
image
image

Maine o sa merg dupa pietris.Iar dupa plante cred ca duminica sau sambata la Craiova.Pietrisul trebuie spala bine bine?Trebuie lasat 24 de ore ca cel de il am acum pe fund alb astru?procedez tot asa?

Sa mai fie nevoie de o pompa de oxigen?Pesti nu o sa mai cumpar deoarece cand voi pleca la Costinesti o sa ii bag din nou in acvariul cel mic si nu are rost.Sau poate ii las la cineva mai vad eu pana atunci.Ma gandeam sa mai cumpar o pompa din aia cu burete care intra in apa?
Dupa cum spune anuntul vand acvariu de 10 litri.A fost al meu l-am folosit dar am trecut la unul mai mare.L-am spalat l-am dezinfectat i-am facut tot ce i-a trebuit pt a avea din nou pesti.Pretul este de 40 ron avand in vedere ca are fundal pus si este lipit foarte bine.Silicon special pt acvariu nu se vede lipitura.
gata m-am hotarat.Pun acvariul de 50 de litri si nu mai cumpar pesti.La vara cand voi pleca il voi lua cu mine daca nu voi avea unde sa il las.
eu nu asta vroiam sa aud..
ma tot rasucesc ma tot gandesc ce sa fac.Astazi am curatat acvariul de 50 de litri am pus fundal la el tot gata doar sa pun pietris si pesti.Am rezolvat si cu plantele o sa iau in weekend.Problema este ca eu toata vara voi fi plecat cu familia la mare.Mai precis la Costinesti ca avem acolo o afacere.Ce as putea sa fac cu pestii?
dracena am eu in ghivechi la mine in camera si seamana perfect cu asta.frumos acvariul seamana cu al meu
maine pietrisul si saptamana asta plantele.O sa arate bine cred cel putin asta am in cap si cand imi propun ceva reusesc.Greul a trecut.Sper ca va place cum a iesit pana acum.

Ma gandeam sa pun folie autocolanta albastra ca fundalul si pe geamurile laterale.Ce ziceti?
Am revenit.Am cumparat fundal si neon. le-am si montat.Mai pe seara daca am timp o sa ma duc si dupa pietris o sa inecrc sa aleg sa fie alb si negru ceva gen.Poze

image
image
image
image
image
image
image

Ok.Multumesc frumos.O sa vad ce fac.Ma bag la somn.Noapte buna.

Forum Index » Profile for tzec_u » Messages posted by tzec_u
Go to: