[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Betta bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare.am si eu o problema cu betta , este unul de culoarea albatrsa si il am cam de 2 luni dar in ultimile saptamani nu mai mananca deloc aproape a inceput sa se decoloreze parca si nici sa inoate nu prea are chef, sta sa pluteasca , azi l-am separat si l-am scos din acvariu , cu ce as putea sa-l tratez sau ce sa-i fac ?

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Pana sa incepi sa il tratezi, spune`ne si noua ce conditii sunt in acvariu (litraj, filtrare, temperatura, schimburi de apa, parametri ai apei, hrana, alti pesti) si niste poze eventual.

.
[Email] [Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariu are 50 litri brut , filtru intern aqua el fan 1 plus , temperatura in jur de 26 grade , schimb saptamanal circa 25 %, hrana le dau tetramin si granule combinate , 2-3 zile granule dupa 2-3 fulgi , alti pesti ar fi 4 neoni 4 calistusi 2 ancitrusi si 2 moly si 2 zebre

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
tzec_u
Junior member

IP:

eu am unul asa de cu,oare alba care este exact ca al tau dar cand el are chef inoata cand are chef sta ascuns cand are chef sta la suprafata.Asa le place lor cateodata am observat.Am si unul albastru care aceeasi treaba face,parca sa zic ca este putin mai activ..Nu iti fa griji.
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: