[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tzec_u
Forum Index » Profile for tzec_u » Messages posted by tzec_u
Salutare si bine v-am gasit din nou.De ce din nou?Pentru ca dupa 2 ani m-am hotarat sa imi refac acvariul dupa ce am incercat tot felul de animalute cum ar fi caini,papagali,hamsteri am decis ca prefer pestii.
Deci mi-am luat inima in dinti si am scos acvariul de la garaj.L-am spalat bine l-am lasat sa se usuce apoi l-am spalat cu sare de bucataraie si l-am lasat sa se usuce.Asa am scapat si de petele de pe el.Am luat apa de la tara de izvor si in el au incaput 10 litri.
Am fost la piata am luat pesti si cum nu aveam bani sa le iau si pompa din prima am ramas momentan la pesti.Am ajuns acasa i-am pus in acvariu in punga lor 5 minute sa se acomodeze cu apa de la piata apoi le-am dat drumu.Sa nu uit de mancare adica pureci de mare sau de balta.Nu stiu exact cum se numesc defapt nu stiu niciunul cum se numeste asta o sa imi spuneti voi(sper)...Asta s-a intamplat acum 2 zile.
Ieri am facut rost de bani si pt pompa de aer care se numeste Resun.Tot asa am avut si la fostul acvariu care intr-un final s-a ars..Whatever...Si daca tot am luat si pompa am luat si 2 pesti.

Pana acum mi-a murit un caras negru din acela cu ochii bulbucati si singurul pe care il luasem poate pt c anu am avut pompa de oxigen...astazi am mai gasit unul pe fund portocaliu cu dungi pe el.Nu stiu ce sa le fac sa nu mai moara poate nu sunt compatibili dar vanzatoarea mi-a spus ca sunt.Conditii au...Va cer voua ajutorul sa imi spuneti ce sa le fac sa nu imi mai moara..O sa pun si cateva poze in curand cu acvariul,amplasare si pestii din el..

Forum Index » Profile for tzec_u » Messages posted by tzec_u
Go to: