[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FilBil
Forum Index » Profile for FilBil » Messages posted by FilBil
Probabil carasul este vioi dar el se simte ca intr-o conserva iar in acel acvariu ii va scadea considerabil speranta de viata.
50l este mult mai bine dar totusi carasi au nevoie de 50l/individ.
Bafta si sper sa gasesti plante.
Deci sa inteleg ca renunt la ideea de a cumpara acel tetra optimat.
Sincer nu m-as baga sa fac o bomba deoarece am 2 maini stangi
Sper ca plantele vor rezista si fara co2 deoarece momentan nu imi permit un sistem cu butelie cu tot. De aceea ma gandeam la acel tetra optimat.
O sa vad ce fac pe viitor.
Eu totusi nu inteleg care este treaba cu firma tetra... Fertilizantul plantamin prost, Tetra optimat vad ca la fel de prost, Filtrele tetra curg, Mancarea extrem de scumpa WTF eu credeam ca sunt o firma cu ceva experienta.
Domnule Big M nu cred ca ar fi cazul ca dumneata sa fi ironic deoarece aici nu asa merge treaba.
Ti-am dat acest sfat deoarece vedeam ca le ti in ghiveci eu de unde sa stiu.
Bafta
Ehh de ce infigi cutitu in rana domnule alber de unde sa am eu bani de butelie am 13 ani si o alocatie de 40 lei pe luna .
Acum ar fi mai bun decat nimic setul acela de la tetra? Ar face macar un minim de co2 pentru plante?
Am de ales:setul de la tetra sau nimic asa ca totusi banuiesc ca e mai bun co2-ul din acel spray decat nimic.
Acvariul arata ok dar plantele se scot din acele ghivece.
Bafta
Salut as vrea sa stiu parerea voastra despre tetra co2 optimat.
As vrea sa cumpar unul pentru aditie de co2 deoarece la zoomania se gaseste la 50 lei.
Nu vreau sfaturi de gen: Sa fac o bomba ca ies mai ieftin. As vrea sa imi raspundeti strict la ce am intrebat.
Nu ma deranjeaza sa apas pe spray de cate ori e nevoie pe zi.
Acvariul meu este mic respectiv 54l net vro 50l.
Felicitari domnule tzec. Ai inceput sa o iei pe drumul cel bun.
Poti incerca niste plante usor de crescut cum ar fi: elodea densa echinodorus asta pana o sa cumperi fertilizant aditie co2 etc.
Dupaia poti lua si plante mai pretentioase.
Imfine m-am mai gandit si iau jbl) daca iau ceva mai bn iau ceva bun.
Multumesc pentru raspunsuri.
Am ales jbl deoarece intre tetra si sera parerile erau impartite asa ca am ajuns la concluzia ca nici unu nu e grozav.
Mai astept pareri si de la altcineva deoarece pe alte forumuri mi sa recomandat sera.
Voi cumpara bilute din acealea jbl care se pun in substrat pentru fertilizare.
Momentan o sa iau un fertilizant lichid mai slabut ca nu am bani dar o sa iau pentru substrat ceva mai bun.
Pana la urma ce sa aleg tetra sau sera?
Deci sa inteleg ca iau sera sau plantamin?
Si daca am substrat la saci care nu are nici o firma pe ce mai merg
Ok mai astept sfaturi.
Tocmai mi s-a terminat fertilizantul (planta min) si as vrea sa stiu care dintre acestea 2 e mai bun.
As vrea strict din acestea 2.
Ok multumesc mult. Asa o sa fac.
Si mai exact care este testul cu otet? Multumesc
Salut as vrea sa stiu daca pot sa pun in acvariu si pietre care se gasesc in general peste tot pe afara. Nu am timp sa ma duc sa culeg de la rau asa ca voiam sa intreb daca o piatra normala (necalcaroasa) fiarta bine poate fi tinuta in acvariu.
Multumesc
Pai sa o luam asa.
Nu cumpara bol. Pestii se vad extrem de urat si este foarte prost conceput.
Cumpara un acvariu de 10-15l.
Si da ai nevoie de filtru incalzitor si trebuie sa il ciclezi ca pe orice acvariu.
Da asa e dar cred ca merge scos si fara sa scoata toata apa.
Nu nu trebuie scoasa apa dar ar fi probleme cu deciclarea.
Incearca sa il schimbi treptat cu unul natural. Dar nu deodata.
Bafta.

Forum Index » Profile for FilBil » Messages posted by FilBil
Go to: