[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pietre...  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Salut as vrea sa stiu daca pot sa pun in acvariu si pietre care se gasesc in general peste tot pe afara. Nu am timp sa ma duc sa culeg de la rau asa ca voiam sa intreb daca o piatra normala (necalcaroasa) fiarta bine poate fi tinuta in acvariu.
Multumesc
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Poti sa tii o piata atat timp cat ii faci testul cu otet, si nu este foarte ascutitata , eu am bagat pietre si fara sa le mai fierb , doar spalate foarte bine cu peria si nu am avut probleme , acum daca vrei sa o fierbi e si mai bine

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Si mai exact care este testul cu otet? Multumesc
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Iei piatra , pui 1-2 picaturi de otet pe ea si vezi daca reactioneaza si face bulbuci inseamna ca e calcaroasa , daca nu se intampla nimik inseamna ca e necalcaroasa si o poti folosi linistit

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Ok multumesc mult. Asa o sa fac.
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: