[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FilBil
Forum Index » Profile for FilBil » Messages posted by FilBil
da nu stiu ce sa zic dar pestele are momente in care sta de parca e mort si momente in care se plimba in tot acvariu
eu nu am facut asta dar te rog sunt disperat dati-mi un sfat ce sa fac ca vad ca e iar rau. Celalat nu are nimic.
Am schimbat 10 l de apa din aia 40 si vad ca si-a revenit.
Can i-am laut i-am tinut 5 min sa se acomodeze cu temperatura si am pus un pahar de apa din acvariu in punga sa se acomodeze cu apa i-am lasat 2 min si i-am pus.
Vad ca cei 2 se joaca mananca dar dupa un timp de duc si stau la fund fara sa se miste dupaia iar alearga dupaia iar stau.
Vro idee?
Daca puteti sa ma ajutati deoarece sunt disperat deoarece am luat 2 molly dupa cum stiti si unul care ieri era activ astazi sta intrun colt si nu prea se misca. De mancat a mancat. Ce sa fac ca nu vreau sa moara si asta?
Sa fac un schimb de apa?
Celalat molly e activ.
Atunci maine seara facem si poze ca acum nu am camera.
Folosesc si o solutie de la tetra pentru plante.
Pai vreau sa zic ca nu toate radacinile intra in substrat unele mai stau pe afara.
Ma gandeam in loc de tetrazona cand moare si asta sa iau 2 guppy cred ca e cea mai buna alegere.
Vad ca plantei nu ii merge chiar grozav ce sa fac?
Conteaza cat de tare da bulele de oxigen de la filtru in acvariu?
Multumesc pentru ajutor.
Cum sa fac ca apa schimbata sa fie la temperatura acvariului?
Din pacate cu grisul din toti cei infestati nu a scapat nimeni si mi-au murit 5 pesti in 2 zile .
Crezi ca acvariul meu e supra populat?
As putea sa mai iau un tetrazona?
Are ceva daca substratul este micut si planta intra cu radacinile putin in el si unele radacini sunt la suprafata.
Trebuie sa mai iau un bec?
Reptiglo nu este neon ci bec. Am reptiglo deoarece mi-a ramas de la testoase.
Nu ma ajuta nimeni?
Sunt incepator si vreau sa va prezin acvariul meu de 45 l in care se afla cam 40 l si in care am: 2 xifo , 2 molly, 2 sanitari, 1 tetrazona, 5 zebre mici.
In el am un filtru resun sp-1100 care isi face treaba foarte bine un incalzitor aquael o planta naturala un neon reptiglo 2.0 si o nuca de cocos.
O sa pun si poze cand fac rost de camera.
Aveti idee de ce un molly luat azi nu mananca? El nu are nici o problema si nici o urma de boala. Oare trebuie sa se acomodeze?
Si inca ceva dupa ce mai multi pesti au avut gris si au murit cum pot 'steriliza acvariu'? Deja am pus albastru de metil si o lingurita de sare neiodata.

Forum Index » Profile for FilBil » Messages posted by FilBil
Go to: