mariusica wrote:M-ar interesa foarte mult sa stiu ce parere aveti despre poza cu vasul de ceramica???
Din pacate, nu cred ca cineva de pe aici va avea o parere favorabila despre acea poza. Motivul e simplu: incalca orice regula de aquascaping ("stiinta" aranjarii estetice a plantelor, bolovanilor si buturugilor intr-un acvariu). Scopul principal al unui acvarist cand isi amenajeaza decorul e sa-l faca sa semene cat mai mult cu cu colt de natura. Or, nicaieri in natura nu o sa gasesti vase de ceramica pe fundul lacului. Ba nu, de fapt... gasesti asa ceva pe fundul lacurilor in care au mai aruncat localnicii vechituri de prin casa.
Eu zic sa scoti vasul si sa introduci in locul lui ceva natural, precum o buturuga mare.
Iar ca plante: Vallisneria spiralis, Ceratopteris thalictroides, Hygrophila polysperma, Egeria densa, Hydrocotyle verticillata, Vesicularia dubyana...
Nu in ultimul rand: acel fundal plin de verdeata ar fi bine sa-l schimbi cat poti de repede cu un autocolant negru sau belumarin. Efectul e garantat!
PS: Abia acum am vazut unde ai pus termometrul. E mai bine sa-l muti pe geamul lateral si sa-l rasucesti astfel incat sa citesti scala cum vrei tu.