Message |
|
DUpa cum spune si titlul cumpar pesti Garra Rufa!! Valabil pentru Iasi.Astept oferte
|
 |
|
acvariu 30L filtru RED CRANE RC-FI200 AM VREO 10 GUPPY si 2 sanitari iar de mancare la dau fulgi si artemia.
|
 |
|
am cativa guppy care nu sh ce sa fac sa ii salvez.Dimineata ii vad sanatosi si vioi iar seara cand vin ori ii gasesc morti ori inoata in pozitie verticala sa nu sh de ce?
|
 |
|
Am un acvariu de 30L cuvreo 10-15 guppy,si in seara asta am gasit 2 pesti pe jos morti,precizez ca nu am capac si in casa mai am si o pisica,e posibil k pestii sa fii sarit din apa sau a bagat putin pisica labuta dupa ei?Multumesc!
|
 |
|
Va rog sa imi spuneti si mie cat timp trebuie sa tin pui de gupy in maernitate?Pui au aproximativ 2-3 sapt si o alta ''mamica'' da semnale de fatare,si nu sh ce sa fac.Pot sa o bag in maternitate peste acei pui sau pota sa dau drumu puilor in acariu mare?
|
 |
|
Au ajuns sanatosi si vioi in acvariul meu.Multumesc!!!
|
 |
|
ai pm
|
 |
|
betta nu am el locuieste intr-un bol separa.Filtru am un rc-fi200 iar apa schimb cam 30%la 4-5 zile.Pesti morti nu am vazut si sh tot face bule.
|
 |
|
|
 |
|
Ce trebuie sa dau de mancare la pui de guppy?Multumesc mult.
|
 |
|
exact asa am facut ca in articolul respectiv iar cand am dat drumul la femela a luat-o la fugarit pana aroape a omorat-o noroc ca am fost acasa si am mutat-o in acvariu mare si chiar nu stiu altfel sa incerc.
|
 |
|
sunt marius si experienta mea in acvaristica nu este prea stufoasa.am un bol de aproximativ 10l in care am un mascul de betta si un avariu de 30 l in care am 12 guppy si 3 sanitari.acvariul are un filtru clasic de burete o pompa de la chinezi care scrie pe ea presiume;>0.012mpa output 1.3l/minnu sh cat e de buna.lumina am un neon de 8w,si un incalzitor de 120w reglat la 24 grade.substratul este de granule de mozaic cu vreo 3 scoici si o planta plantatra intr-un pahar(asa am cumparat-o)sagittaria.
|
 |
|
atuci cum pot sa-i inmultesc?
|
 |
|
doar pt plante"?
si cam cat ajunge investitia intr-o astfel de butelie?
si e chiar necesar daca nu prea am plante?
|
 |
|
ce rol ar ebutelia de co2?
multumesc
|
 |
|
|
 |
|
agresiv frate dar nici in halul asta incat femela sta numai bagata intr-o scoica si iese in viteza sa traga o gura de aer.e exagerat !cerd ca bettanul o sa inoate pe conducta de la canalizare
|
 |
|
salutare!
nu stiu cum sa fac si va rog foarte mult sa imi dati un sfat.
Masculului meu betta i-am cumparat de curand o femela numai ca el in loc sa aiba grija de ea o fugareste prin tot acvariu si o musca,i-am mutat si in acvariu mare si stupoare ... aceiasi chestie[pecizez ca in acvariu mare am numai guppy,deci avea dupa ce alerga]dar nu frate tot diupa femela lui.Ce pot sa le fac sa nu se mai fugareasca si de ce nu poate sa-i inmultesc.
Multumesc!
|
 |
|
va rog sa imi spune-ti si mie daca are ceva sa tin 2 femele in maternitate in acelasi timp.ms
|
 |
|
vreau si eu niste puii de guppy.poti sa mi trimiti prin curier? mersi mult
|
 |
|