[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o ''pereche''de betta  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare!
nu stiu cum sa fac si va rog foarte mult sa imi dati un sfat.
Masculului meu betta i-am cumparat de curand o femela numai ca el in loc sa aiba grija de ea o fugareste prin tot acvariu si o musca,i-am mutat si in acvariu mare si stupoare ... aceiasi chestie[pecizez ca in acvariu mare am numai guppy,deci avea dupa ce alerga]dar nu frate tot diupa femela lui.Ce pot sa le fac sa nu se mai fugareasca si de ce nu poate sa-i inmultesc.
Multumesc!

This message was edited 1 time. Last update was at 18/11/2010 00:13:59

[Email] [Yahoo!] [MSN]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

mascul agresiv zici?

coane uneori...stii cum este, chiar si intre barbat si femeie, din cand in cand tre` sa-i arate "doamnei" cine-i sefu.....si ii mai arde cate una, doua.

sau poate la betanii tai, preludiul e mai lung si mai agresiv
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Sunt un tip ceva mai curios din fire asa ca-mi iau inima in dinti si te intreb un lucru. Ba nu, doua.
1. Ai folosit vreun pi functia search?
2. Macar de curiozitate, ai citit macar titlul primului topic din aceasta sectiune? Ca daca il citeai, nu mai deschideai acest topic.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

agresiv frate dar nici in halul asta incat femela sta numai bagata intr-o scoica si iese in viteza sa traga o gura de aer.e exagerat !cerd ca bettanul o sa inoate pe conducta de la canalizare
[Email] [Yahoo!] [MSN]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu mai bine il duci frumos inapoi la magazin, si arunci pe 'altcineva' la canal?! smilie

Astia suntem, cu asta defilam... Debordant.

LE Fac un efort si incerc sa explic un lucru esential - in hobby-ul asta se lucreaza cu fiinte vii, si daca nu se pretuieste viata, ceva e bolnav.

This message was edited 1 time. Last update was at 18/11/2010 23:09:34

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

tu chiar credeai ca il arunc pe conducta???e prea frumos un asemenea peste cu toate ca e f dificil.nu stiu probabil ca o sa ii cumpar mai multe femele si poate o va placea pe vreo una dintre ele! o sa-i fac harem
[Email] [Yahoo!] [MSN]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai o sa arunci banii si o sa-ti cheltui energia aiurea pe pestii aia. Mai bine citeste un pic si documenteaza-te, daca vrei sa ai ceva ca lumea si care sa nu-ti dea dureri de cap.
Iti vand si un pont: masculii de beta se tin singuri. Spor la citit. Ai detalii aici garla.

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

@costea_marius24, am la tine marea rugaminte de a citi articolul pe care ti l-am indicat. Apoi am sa te rog sa-ti revizuiesti putin atitudinea, care lasa putin de dorit. Pot intelege si accepta faptul ca nu stii, dar ma scoate din sarite faptul ca nu vrei sa inveti.
Sa mai iau in considerare si faptul ca inca n-am vazut nici o prezentare la "despre noi"?

This message was edited 2 times. Last update was at 19/11/2010 00:26:06

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

atuci cum pot sa-i inmultesc?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

costea_marius24 wrote:atuci cum pot sa-i inmultesc?

Articolul Despre Betta splendens indicat de alber l-ai citit?

Se vede cit interes iti dai...

Si te rog foarte mult sa iti faci prezentarea de rigoare la rubrica Despre noi cit mai urgent

Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Doamne fereste. Si cand te gandesti ca pestii astia saracii stau in magazine la indemana oricui....

This message was edited 1 time. Last update was at 21/11/2010 13:07:06

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

exact asa am facut ca in articolul respectiv iar cand am dat drumul la femela a luat-o la fugarit pana aroape a omorat-o noroc ca am fost acasa si am mutat-o in acvariu mare si chiar nu stiu altfel sa incerc.
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Daca zici ca ai respectat intocmai ce scrie in articol, inseamna ca femela nu este inca pregatita de depus. O femela gata de imperechere se recunoaste - pe linga burta bombata, plina cu icre, ovipositorul mai proeminent -si prin prezenta unor dungi verticale pe abdomen.

Exemplarul tau poate e prea tinar, poate nu a beneficiat de hrana adecvata - motive pot fi multe.
mihtir
Junior member

IP:

Intrun colt incearca sa pui multe plante, unde femela se va ascunde de mascul.
Cel putin mie asa mia mers

Forum Index » Anabantidae
Go to: