[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: costea_marius24
Forum Index » Profile for costea_marius24 » Messages posted by costea_marius24
daca ma poate ajuta cineva si pe mine .La mine un antracistus s-a umfat in burta incat cand sta pe geam sta pe ''un balon''e foarte umflat si de abia ajunge cu ventuza pe geam, cred ca o sa explodeze.acvariu e de 70L populat cu guppy si zebre(vreo15buc in total) temp.26grade filtru red crame si cu burete bolborisitor lumina un neon t8 de 18w6 ore pe ziisi mancare fulgi de tetra discus.ce solutii aveti?
daca ma poate ajuta cineva si pe mine ca e totul pe dos.La mine un antracistus s-a umfat in burtaincat cand sta pe geam sta pe ''un balon''e foarte umflat cred ca o sa explodeze.acvariu e de 70L populat cu guppy si zebre temp.26grade filtru red crame si cu burete bolborisitor lumina un neon t8 de 18w.ce solutii aveti?
cumpar acvariu home made fara nimic in el.Vreau doar acvariul intre 60-150l.
care este hrana ideala penru neoni?? Acuma le dau niste tetra discus niste tetramin dar parca nu sunt in''apele lor''.
Am avut si eu 2 scalari si vreo 20 de neoni si cand stateam odata si admiram acvariul,ce vad la gura unui scalar??Un punct rosu dar uitandu-ma mai bine era codita la un biet neon inghitit de scalar,asa ca nu iti recomand sa amesteci scalari cu neoni
care ii vrea sa lase pm ca ma deplasez eu. trebuie sa ii dau ca ii chinui. ei stau acum intr-un acvariu de 20l.astept......
chiar nu este nimeni interesat?
nu este nimeni interesat???
donez urgent 2 scalari valbil numai pentru iasi
tel.0767803910
schimb scalari cu plante sau o lampa pentru un acvariu de 50l
nu este nimeni interesat?
scuze pentru calitatea imaginilor
cam asa arata si vreu orice inseamna acvaristica plante ,pesti etc.
vand sau schimb 2 scalari unul mai mic alb cu putin negru si unul mare negru ~6-7cm
cati bani vrei pe el?esti dispus sa il trimiti si in iasi?
cumpar vreo 10 femele guppy.asept oferte!!
care stie care este durata de viata medie a unui peste betta?
eu nu pot sa iti vad pozele!!!
nu sh ce sa fac si de accea cer ajutorul vostru,imi mor guppy si nu stiu care este cauza.Am facut teste de apa sunt ok,temperatura 24 C,filtru intern.E posibil sa moara din cauza melciilor?
Pprecizez ca am uun acvariu de vreo 70l cu vreo 10 guppy (aveam vreo 25,dasr din pacate ),3 sanitari si foarte multi melci mici,cred ca vreo 100 de buc ,chestia ca de cand au aparut melci atunci au aparut si problema cu moatrtea pestiilor si acuma sunt foarte derutat!

Forum Index » Profile for costea_marius24 » Messages posted by costea_marius24
Go to: