[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
imi mor guppy!!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

am cativa guppy care nu sh ce sa fac sa ii salvez.Dimineata ii vad sanatosi si vioi iar seara cand vin ori ii gasesc morti ori inoata in pozitie verticala sa nu sh de ce?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

Mai mult ca sigur ai o bacterie ceva in acvariu.
Incearca un Sera Omnipur.
Am avut si eu cam aceleasi probleme cu guppy si am rezolvat-o cu omnipur.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

costea_marius24 wrote:Dimineata ii vad sanatosi si vioi iar seara cand vin ori ii gasesc morti ori inoata in pozitie verticala sa nu sh de ce?

Cam putine date ne dai. Ce volum are bazinul, citi si ce pesti ai acolo, filtrare, mincare, temperatura?...Inotul anormal de care vorbesti poate avea mai multe cauze.
costea_marius24
Junior member
[Avatar]

IP:

acvariu 30L filtru RED CRANE RC-FI200 AM VREO 10 GUPPY si 2 sanitari iar de mancare la dau fulgi si artemia.
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Despre schimburile de apa nu zici nimic? Un acvariu asa de mic si asa de aglomerat este greu de stabilizat si se poate decicla foarte usor. De temperatura iarasi nu spui nimic. Cite mese pe zi si in ce cantitate? Daca spui ca au probleme cu inotul pot suferi de frig, constipatie, proasta nutritie, infestari cu paraziti sau cu bacterii, probleme cu vezica inotatoare etc.
Sa te mai intreb daca ai facut ceva teste de amoniac, nitritati, nitriti, pH cred ca ar fi prea mult.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: