[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mausmann
Forum Index » Profile for mausmann » Messages posted by mausmann
Mai este unul in apropierea targului de masini vitan, spre Bobocica. Nu stiu sa-ti spun sigur daca ti-o poate incarca da' poti merge sa intrebi.
Mi-am luat eu de la magazinul de pe grivitei.
Rezolvat!
Eu sper sa fie anul asta dar... din pacate planta asta nu e nici in oferta lui g.g care cred ca ne putea da macar o data aproximativa asa ca ramanem la mana profipetilor.
Donez cateva plante: sagittaria, micranthemoides, marsilea, limnophila etc. Primul venit, primul servit.
Mai am un singur "leopard" dar deoarece intentionez sa reamenajez ma ofer sa-l donez. E maricel, fiind taticul celorlalti 3.
Presupun ca de pe ebay.com. Cum ai platit? Cat a fost transportul? Ai platit si taxe vamale?
profipet wrote:
Buna ziua,
Cand vom face comanda, care inca nu a fost stransa, cu certitudine vom include si comanda dv.
anuntandu-va inainte si in cat timp va veni.
Vom tine legatura.
Cu respect,
Corina Gavrila.
Relatii Clienti
Tel: 0244/ 407 574;
MobiL: 0788/ 52 77 38; 0722.315.095
E-mail: corinagavrila@profipet.ro
relatiiclienti@profipet.ro

Asa ca nu ne ramane decat sa asteptam....sa speram ca nu vom astepta in zadar. Viva la revolucion!
mausmann wrote:
Stimata Doamna,
Va rog sa considerati comanda ferma pentru 10 buc. Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' Tropica code 048B la pretul indicat. Va rugam sa ne spuneti:
- daca trebuie platit avans si unde
- cand vom ridica plantele si de unde
Va multumesc pentru efortul dumneavoastra de a rezolva aceasta cerere
Cu stima,

P.S. Este posibil sa introduceti in comanda respectiva si 1 buc. Monosolenium tenerum (Pellia) code 002C sau comanda minima este tot de 10 buc? Acesta s-a mai importat pentru ca am achizitionat eu din magazinul de la Cora Pantelimon la pretul de 695000.

Gata am comandat sper sa-mi si raspunda acum. Multumesc tuturor pentru implicare in aceasta problema(koala m-ai spart ) Am intrebat si de monosolenium ca sa ne iasa din grija, ca oricum cel pe care-l am eu trage sa moara.
E bine pana acum suntem 7. Sa speram ca mai gasim inca 3.
Sandu: La cererea formulata in repetate randuri am split-uit topicul legat de comanda ferma de cel in care discutam despre Echinodorus schlueteri 'Leopard'

profipet wrote: Pretul de magazin este de 300.000 lei cu TVA.
Dupa efectuarea comenzii la 2 - 3 zile, dar nu stim sigur cand vom da comanda.
Va vom anunta eventual.
------------------------------------------------
Stimata Doamna,
Pe aceasta cale doresc sa va informez ca intentionez sa achizitionez 10 buc. Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' Tropica code 048B. Va rog sa-mi comunicati pretul si un termen de livrare.
Cu stima,

Se pare ca totusi lucrurile incep sa se miste. Propun ca cei care si-au anuntat intentia deja sa o confirme pentru pretul indicat de cei de la profipet. Daca reusim sa strangem 10 doritori dau comanda. Rog seriozitate din partea doritorilor ca sa nu patesc ca Leo cu artemia smilie
Viva la revolucion!
Eu l-am pus sa scoata.
Parerea mea e ca anubiasul strica aranjamentul. Mie mi se pare mare comparativ cu restul plantelor si pietrelor. Java moss pe buturuga cred ca ar fi suficient. Eventual inca o planta: Didiplis diandra, Rotala indica etc. care sa aiba si putin rosu. Focal point ar trebui sa fie buturuga si nu anubiasul care oricum dupa cum mi se pare mie nu respecta regula numarului de aur.
Nici un raspuns de la profipet desi i-am informat ca sunt gata sa comand 10 buc. smilie Nu cred ca-mi vor mai raspunde cu toate insistentele mele.
@Magda: Sper sa infloreasca.
Nici lungimea nu e prea buna ca nu-ti intra tuburi de 36W. Ce pesti vei avea? ca nici inaltimea nu mi se pare prea buna.
Sper ca ai pus d'ala pe baza de bentonita si fara lavanda. Asteptam rezultatele.
@Magda Am scos eu azi nishte marsilea si ti-o aduc duminica.
Da ai dreptate e acelasi link. Scuzele de rigoare. Sunt convins ca ai dreptate referitor la laterita Dupla da' din pacate eu n-am prea vazut de vanzare prin Romania asa ca n-am cum sa o incerc.
Am gasit aceste teste comparative. Se pare ca nisipul absorbant pentru pisici are o concentratie mai mult decat suficienta de Fe. Parerea mea ar fi ca merita incercat. Exista test si pentru Dupla laterite. Problema ar fi daca concentratia prea mare de Fe nu va duce la aparitia algelor asa cum spunea bozeta.

Forum Index » Profile for mausmann » Messages posted by mausmann
Go to: