[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
(Co2 sistem) ce fel de lichid in "buble counter"?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
aka47
Junior member

IP:

Am reusit sa cumpar de pe minunatul Ebay doua sisteme de Co2 ambele fara butelie .(se gasec si pe la noi la fel de bune....la butelii ma refer evident ).Este vorba de un regulator de presiune cu 2 ceasuri ,cu electrovalva, cu "buble counter" etc + reactor co2 (aqamedic).Ce ma incanta e ca totul este super copact....toate intr-o singura componenta....nu ca la alte firme ...o mie de fire si cabluri si tubulatura.Pur si simplu conectezi gagetaria la o butelie de co2 corespunzatoare si ii atasezi evident furtunelul care merge spre reactorul de co2 din acvariu.Resul sunt reglaje ....Minunata firma producatoare se afla in state si se numeste JbJ.
Cum fac de obicei si ma grabesc ...am uitat sa cer in aceeasi comanda si lichidul care se pune in "buble counter" ...si de la ei am inteles ca e ceva special ...nu stiu ce sa zic ...cred ca vreun amestec de alcool si apa poate...stie cineva?
Scuze pt. exprimarea pe alocuri in alta limba, da` chiar nu stiu cum sa-i zic ca sa sune bine.(poate contoar de bule sau asa ceva)
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Si eu merg pe un carcalete precum cel indicat de Leo...da asa mai mult de florile marului...pentru ca o buna perioada de timp am mers doar pe apa distilata si nu am avut alge

aka47 wrote:....Minunata firma producatoare se afla in state si se numeste JbJ.

Este JBJ sau JBL ?

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
aka47
Junior member

IP:

Producatorul este JBJ (nu JBL) si isi face veacul prin state....se pare ca e ceva de calitate bine finisat ....ce sa mai arata profi...Daca dai un search pe ebay.com il gasesti sigur.....Am cautat mult si se pare ca e cea mai buna oferta de pe net pina acum .....chiar cu transportul din state tot iesi mai ieftin...ca sa nu mai zic daca iei mai multe produse pe acelasi transport asa cum am facut eu. Nu am avut bani pt PHcontroler dar in plan peste o luna sau doua sa mai fac rost de ceva lovele.
Pentru butelie de co2 aveti vreo idee? Am una mai veche dar as vrea una mica cit se poate de mica...din motive de spatiu.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

aka47 wrote:
Pentru butelie de co2 aveti vreo idee? Am una mai veche dar as vrea una mica cit se poate de mica...din motive de spatiu.

Nu te baga la una mica...te chinui cu incarcatu` des si in plus dai peste tot felu` de "neamuri proaste" care nu vor sa iti incarce butelia...ca cica e prea mica si explodeaza...scuza ieftina frecvent utilizata de butelieri dar total lipsita de acoperire...

Unele intermediare, de mare exceptie am vazut facute la Buzau-4kg ...bijuterii

aka47
Junior member

IP:

O sa ma interesez...sa vad poate gasesc ceva....cam cit e de inalta?Are peste 50 cm?
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

aka47 wrote:O sa ma interesez...sa vad poate gasesc ceva....cam cit e de inalta?Are peste 50 cm?

...ochiometric vorbind cred ca are chiar sub...sau pe acolo

mausmann
Member
[Avatar]

IP:

Presupun ca de pe ebay.com. Cum ai platit? Cat a fost transportul? Ai platit si taxe vamale?

mobile in mobile
aka47
Junior member

IP:

Plata cu Paypall dar merge si cu card direct fara intermediar(pentru detalii pe pm). Spaga in loc de taxe vamale 500 mii. Transport 30 $.Concluzie personala :merita!!!! O sa fac niste poze dar azi am ajuns tirziu asa ca o sa incerc miine...
aka47
Junior member

IP:

Am facut niste poze dar nu stiu sa le atasez aici asa ca le gasiti in galeria mea daca sunteti curiosi....[/img]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Butelii CO2 - 4 l - inaltime 48 cm, diametru 14 cm, otel
Pret: 270 RON + TVA
Noi noute cu certificat si garantie.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Sorin18_my
Senior member