| Author |
Message |
|
|
am si eu un benq dc c640 de 6 mega pixeli si nu reusesc sa fac poze clare la acvariu, daca are cineva asa ceva ma poate ajuta si pe mine cu setarile care le face. multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
pentru ca stiu ca pe forum sunt multi care au idei foarte bune in acvaristica, cred ca sunt multi care au si idei de mici afaceri. ce mici afaceri credeti ca ar mai merge in romanica noastra pe criza asta????????
|
 |
|
|
|
cu parere de rau astazi de dimineata toate plantele mele cu exceptia moss-lui erau galbene si foarte moi.cred ca odata cu algele s-au ars si plantele.sa mai continui cu schimburi de apa?ce ma mai sfatuiti sa fac?
|
 |
|
|
astazi de dimineata apa era curata ca lacrima....
au mai disparut din alge (cele care s-au inrosit) sper sa mearga bine in continuare cu schimburi de apa la 3 zile.va tin la curent cu schimbarile care se mai produc.
|
 |
|
|
|
pai am pus de trei ori apa oxigenata urmata de fiecare data de schimb de apa 10 litri la 50 litri cat are acvariul meu.ce efecte negative poate sa aduca apa oxigenata?eu am pus cate 25 ml injectata in zonele unde algele sunt mai numeroase. acum vad ca in anumite zone algele au inceput sa se inroseasca sunt maro-roscat si in seara asta apa este putin albicioasa, ore sa fie o deciclare?
|
 |
|
|
|
am mai facut un schimb de apa (10 litri) am mai adaugat o portie de apa oxigenata (25 ml), am redus iluminatul la 8 ore......ce as mai putea sa fac?
|
 |
|
|
o sa incerc si asta dar nu dauneaza ciclarii aceste schimburi?
ce alge sunt astea?eu as crede ca sunt fuzz voi?
|
 |
|
|
|
chimburi de apa fac saptamanal cate 12 litri de apa tinuta 24 ora la invechit. rup si frunzele afectate razuiesc si algele de pe geam, de pe frunze incerc sa curat algele dar nu se rup sunt foarte tari
|
 |
|
|
|
setup-ul este facut de mai bine de jumatate de an, filtru este un aquaclear 150 restul cred ca am scris mai sus...
|
 |
|
|
|
neoanele sunt de 18 w un osram 865 su unul 965, iar pentru co2 am o bomba 1 bula la 2 secunde
|
 |
|
|
de ceva vreme mi-au aparut in acvariu alge pe plante si sticla.
am un acvariu de 50 litri iluminat cu 2 neoane, unul osram 965 si unul osram 865 cara merg 10 ore pe zi cu pauza 2 ore la pranz.
substrat am nisip de rau, si mai bag si pps luat de aici de pe forum.
pesti, 7 rasbora, 6 neoni, 3 guppy, si 1 molly.
va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac sa scap de algele astea ca se vade foarte urat ecvariul cu ele. am incercat metoda cu apa oxigenata 25 ml dar fara rezultat.nu am si nici nu am facut vreodata teste de apa
|
 |
|
|
multumesc pentru raspunsurile voastre.peste cateva zile o sa ma apuc de "sadit" un gazon
|
 |
|
|
|
se poate face covor din java moss?a facut cineva asa ceva?
|
 |
|
|
|
intrebare stupida...cum se deosebeste un mascul de o femela de rasbora?
|
 |
|
|