[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: x_tziby
Forum Index » Profile for x_tziby » Messages posted by x_tziby
da ma intereseaza.ce fel de neoni sunt? cat moss vrei pe ei?
o noua cantitate de moss isi cauta stapan, este dubla fata de cea de data trecuta.......astept "variante".....
niste blyxa as vrea si eu daca mai ai si poti trimite la buzau.
schimb 7 rasbora maturi plini de viata si sanatosi cu neoni de preferat sau cu orice alti pesti de talie mica.
imi pare rau dar s-a dat.data viitoare cand dau cu coasa o sa anunt.
image
image
o noua cantitate de moss. cine mai doreste cine mai pofteste.toata cantitatea 30 ron sau schimb cu orice alceva.
nu multumesc.eu am in acvariu doar rasbora si neoni.nu se incadreaza.
nu mai vrea nimeni?moss-ul trebuie tuns...............
da mai este valabila oferta.sunt dispus la schimburi, .....
sau schimb cu orice altceva
Schimb o mana buna de java moss pe orice alta specie de moss ......
culmea ca nimeni nu cred ca a primit nici un raspuns (eu unul nu am primit nimic)
cu parere de rau astazi de dimineata toate plantele mele cu exceptia moss-lui erau galbene si foarte moi.cred ca odata cu algele s-au ars si plantele.sa mai continui cu schimburi de apa?ce ma mai sfatuiti sa fac?
astazi de dimineata apa era curata ca lacrima....
au mai disparut din alge (cele care s-au inrosit) sper sa mearga bine in continuare cu schimburi de apa la 3 zile.va tin la curent cu schimbarile care se mai produc.
pai am pus de trei ori apa oxigenata urmata de fiecare data de schimb de apa 10 litri la 50 litri cat are acvariul meu.ce efecte negative poate sa aduca apa oxigenata?eu am pus cate 25 ml injectata in zonele unde algele sunt mai numeroase. acum vad ca in anumite zone algele au inceput sa se inroseasca sunt maro-roscat si in seara asta apa este putin albicioasa, ore sa fie o deciclare?
am mai facut un schimb de apa (10 litri) am mai adaugat o portie de apa oxigenata (25 ml), am redus iluminatul la 8 ore......ce as mai putea sa fac?
o sa incerc si asta dar nu dauneaza ciclarii aceste schimburi?
ce alge sunt astea?eu as crede ca sunt fuzz voi?
chimburi de apa fac saptamanal cate 12 litri de apa tinuta 24 ora la invechit. rup si frunzele afectate razuiesc si algele de pe geam, de pe frunze incerc sa curat algele dar nu se rup sunt foarte tari
setup-ul este facut de mai bine de jumatate de an, filtru este un aquaclear 150 restul cred ca am scris mai sus...
neoanele sunt de 18 w un osram 865 su unul 965, iar pentru co2 am o bomba 1 bula la 2 secunde

Forum Index » Profile for x_tziby » Messages posted by x_tziby
Go to: