Message |
|
am 3 ancistrusi
|
 |
|
lucrez acuma intr-un bazin de 80x40x40 la un biotop amazonian si vreau sa il populez cu o pereche de ramirezi si restu neoni, intrebarea mea este cati neoni pot sa mai pun?
|
 |
|
am nevoie de nisip sau substrat cu granulatie mica pentru un acvariu de 80x40x40 vreau sa fac un setup amazonian, as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati. multumesc anticipat.
|
 |
|
cum zice si subiectul schimb vreo 15 guppy majoritatea masculi dar sunt si vreo 5 femele pentru plante easy, o pereche de scalari voalati, neoni(10-15),platesc si diferenta daca ne intelegem. multumesc anticipat.
|
 |
|
am fiert nuca de cocos si am pus si sare in apa, intradevar a iesit ceva tanin din ea, dar nu foarte mult, acum sta in acvariu, frumos ascunsa intre plante, apa nu sa colorat si ancistrusilor le place, urmeaza azi sa mai pun o buturuga gasita in rau in excursia de 1 mai  care era deja scufundata, dar a trecut prin acelasi procedeu ca si nuca de cocos pentru orice eventualitate  , nu a iesit decol tanin din ea.multumesc inca odata pentru sfaturi si raspunsuri, au fost de ajutor
|
 |
|
am cumparat 2 nuci de cocos, pentru ancistrusi si leam spart indeajuns cat sa scot continutul, nu am facut gaura f mare deoarece am avut noroc ca miezul a fost desprins de coaja si a iesit usor acum intrebarea este daca trebuie sa le fierb sau le pot pune asa? am aruncat 2 bucatele si am vazut ca se scufunda.
|
 |
|
multumesc mult de sfaturi pana acum, m-au ajutat, azi imi vin noii locatari, de abia astept.o sa fie micuti, in jur de 3 cm, sper ca dupa ce cresc sa nu fie toate femele 
|
 |
|
din cate am citit in legatura cu feliile de castravete, dovlecel, frunze de salata, aceastea ar trebui oparite timp de 20 sec, voi cum procedati?un mascul poate sa stea cu 2 femele sau 2 masculi pot sa stea cu o femela?cam cati as putea pastra in acvariu in asa fel incat sa nu fie chinuiti?
|
 |
|
salut am nevoie de sfaturi, maine sau poimane o sa imi iau 3 ancistrusi nesexati inca pentru ca sunt prea mici si asta e si motivul pt care imi iau 3. cu siguranta nu o sa pot sa ii pastrez pe toti deoarece bazinul meu este de numai 140 l si nu o sa fie singuri,o sa il mai imparta cu un synodontis maricel si cu guppy, masculi. daca aveti sa imi dati ceva sfaturi sunt dispus sa citesc si sa invat de la cei cu mai mare experienta in aceasca specie ca si mine.
|
 |
|
vand 6 femele mature + 50 de pui guppy. 15 lei
|
 |
|
masculul a murit..... cauza necunoscuta, dar ma bucur ca a fost un caz singular, restul sunt vioi si nu este nici un semn rau, multumesc pt raspunsuri....cred ca se poate inchide
|
 |
|
nu imi fac probleme pt el neaparat ca doar mai am o multime, problema este ca daca in caz ca este bolnav sa nu ii imbolnaveasca si pe restu
|
 |
|
acvariu este de 140 l, plantat , populatie numai guppy adulti si pui, este singurul care prezinta aceasta problema, restul sunt ff vioi. adulti am 15. problema de suprapopulare nu exista, masculului nu este batran deoarece iam achizitionat pe toti fiind juvenili, parametrii apei sunt normali, temperatura 25 si peste cateodata
|
 |
|
am o problema cu un mascul de guppy, nu stiu de ce sta pe fundul acvariului, nu are coada stransa, dar nici nu innoata. daca bat in peretele acvariului reactioneaza, dar apoi se aseaza la loc. oare ce are?
|
 |
|
felicitari pentru puiuti, sa iti traiasca si sa se faca mari.daca ai acvariul plantat bine ei o sa fie destul de in siguranta printre plante. ca si masura de siguranta mai tinei vreo 2 sapt in fatatoare... apoi dale drumu pt ca au nevoie de spatiu ca sa se dezvolte. la maturitate ajuns in cateva luni... daca nu ma insel dupa 3 luni femelele pot deja sa fie fertilizate, asta mai depinde si de spatiul din acvariu, de temperatura si de mancare.succes
|
 |
|
se mai adauga cioata de vita de vie netratata si o figurina din ceramica
|
 |
|
pestii au ajuns cu bine si acum se acomodeaza cu acvariul, sper sa le placa, oricum varietatea e foarte frumoasa si preturile ff avantajoase. multumesc
|
 |
|
guppy se pot taia de pe lista . nr de melci a fost ridicat la aproape 20, ii dau pe plante sau pe 1-2 Corydoras leopard.
|
 |
|
daca ai drum prin cj si vrei pomaceea pt guppy eu te pot servi 
|
 |
|
de unde esti?ca daca esti din cluj as putea sa iti ofer melci pomaceea pt guppy
|
 |
|