[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: h82w888
Forum Index » Profile for h82w888 » Messages posted by h82w888
m-am uitat mai atent in acvariu, si am gasit vreo 20 de gramajoare de oua de melci pe plante!!! am scos plantele din acvariu sa le curat. i-am exterminat pe nemernici. era cat pe aci sa ma umplu ...
bine ca am postat aici pt lamuriri, ca altfel tot cu ideea ca sunt pomaceea ramaneam mersi ReBella
o poza ceva mai clara:

image
alta specie nu au cum sa fie, ca au aparut in acelasi timp cu puii, si au crescut odata cu puii. asa arata:

image
salutare, de curand sunt (nu stiu cat de ) fericitul posesor al unor pui de pomaceea, proaspat eclozati (cam de 1 luna). am observat ca 2 dintre ei, sunt maronii (atat carapacea cat si melcul propriuzis), nu galbeni ca fratii lor, si au spirala cochiliei inspre interior, nu in afara, cum e la ceilalti. ce e cu ei???
nu vrea nimeni nimeni???
rezolvat
E bine toata lumea? sa va servesc cu ceva? o masilna? o atentie? :-P
la ce ti se pare ca nu am raspuns?
am cumparat niste pastile pt alge, si solutie algicid, si am eliminat doar problema algelor de pe plante, insa pe pereti tot apar...
din poza de mai jos se vede cel mai bine:

image
Am doua acvarii, unul de 45 de litri, populat cu 3 xipho, 2 molly, 2 fosilis si 2 pomaceea, si inca unul de 20 cu guppy si cativa puisori de molly si xipho si alti 2 pomaceea. In amandoua am filtru intern Aquael (cu debit corespunzator pt volumul acvariului) si ca plante am ceva care cred ca este "cryptocoryne becketti petchii", nu stiu sigur.
va salut! In acvariul meu tot apar alge Curat saptamanal peretii acvariului cu magnetul, schimb apa lafel saptamanal 20-30%, si tot nu reusesc sa scap de alge. Cele de pe plante le indepartez cu mana, dar dupa doar cateva zile se formeaza iar pe pereti si pe plante Cred ca sunt alge maro, pe peretii acvariului au aspect verzui, dar cand dau cu o carpa ceva iese maro. Nu stiu ce sa mai fac... Cum sa rezolv problema? Acvariul este luminat destul de bine (am vazut pe forum ca si iluminarea necorespunzatoare ar fi o problema). Sa iau o solutie ceva? Astept sugestiile voastre.
Donez 2 sanitari fosilis, aprox 15 cm fiecare.
schimb scalar mascul adult, aprox 1 an cu o femela. Exemplarul este aseamanator aceluia de mai jos. Pt cei interesati: id de messenger h82w888@yahoo.com sau nr de telefon 0721728182

image
rezolvat!
Donat!
Donez scalar aprox 8 luni, Craiova, zona 1 Mai. Pentru detalii: id de mess: h82w888@yahoo.com, sau nr de tel: 0721728182

image
Unul din ce 2, am renuntat la 1. Am facut mai multe poze, dar nu se vede din poza, sunt foarte fine "panzele" acelea.

image

am cautat si pe jbl online hospital si cel mai mult seamana cu poza de mai jos (infectie bacteriana), insa aici nu vad sa fie afectat si ochiul (ca in cazul meu). :nunu:

image
Salut, am o problema cu un scalar. Ochiul stang a devinit putin cetos, si pe corp se descuameaza un fel de pielita (in apa arata ca un fel de panza de paianjen, iar in afara apei, scos pe o servetel, se strange avand o culoare galbuie-maronie). L'am scos separat in carantina. Ce sa ii fac?
cu ciclarea si cu filtrele o sa rezolvi problema in cca 2 saptamani

Forum Index » Profile for h82w888 » Messages posted by h82w888
Go to: