[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
scalar bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
h82w888
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, am o problema cu un scalar. Ochiul stang a devinit putin cetos, si pe corp se descuameaza un fel de pielita (in apa arata ca un fel de panza de paianjen, iar in afara apei, scos pe o servetel, se strange avand o culoare galbuie-maronie). L'am scos separat in carantina. Ce sa ii fac?
[Email]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

E vorba de unul din cei trei care se rasfata in acvariul de 40 de litri? In general e bine sa dai toate detaliile, ca sa castigi timp (sunt si niste reguli facute Sticky in primul topic la sectiunea asta). Poti face o poza?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
h82w888
Junior member
[Avatar]

IP:

Unul din ce 2, am renuntat la 1. Am facut mai multe poze, dar nu se vede din poza, sunt foarte fine "panzele" acelea.

image

am cautat si pe jbl online hospital si cel mai mult seamana cu poza de mai jos (infectie bacteriana), insa aici nu vad sa fie afectat si ochiul (ca in cazul meu). :nunu:

image
[Email]
luckyyou
Junior member

IP:

si caraselul meu are exact aceeasi problema si mi s-a zis ca la carasi apare o chestie albicioasa din cauza temperaturii prea mari a apei si mi s-a recomandat sa las apa mai rece. acum nu stiu...., ajung acasa si vad. poate te ajuta. succes
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

in nici un caz tre sa scazi temperatura cum spune luckyyou ci dimpotriva sa o duci pe la 28, caraseii sunt pesti de apa rece iar scalarii o vor calda chiar putin peste medie, insa te sfatuiesc sa mai astepti putin, sa i-ti raspunda Minnardy ce si cum :bla: , el stie

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: