| Message |
|
|
|
sami_curpas - daca imaginea prezentata de dta este din acvariul propriu - adaugand la aceasta si formula de adresare cu BA, si muschiul introdus in acvariu, imi permit sa cred ca ai dat suficiente detalii despre dta incat sa nu fie nimeni surprins pe viitor
bafta multa
|
 |
|
|
|
donez 3 tuburi neon dupa cum urmeaza:
- aqua glo - 20W T8 - folosit 3 luni
- vito - 18W T8 daylight - folosit 1 saptamana
- sylvania T8 daylight - folosit 3 luni
toate tuburile au lungimea de 60.96 cm
doritorii sunt rugati sa ma contacteze la 0742 410 326
multumesc
|
 |
|
|
|
pretul scade la 20 ron
o noua mentiune
se poate oferi la schimb si pt o radacina-buturuga dimensiuni mai mici (pana in 35 cm), sau pt ceva pietris negru de granulatie mica
multumesc
|
 |
|
|
|
Incalzitorul este de provenienta germana 100%, a fost achizitionat in urma cu fix 11 Luni dintr-un private petshop din freiburg (este identic cu cel din imagine - mai putin lungimea cablului de alimentare)
tot ceea ce este mentionat pe el:
Jager Aquarium Regler-Heizer
230V - 75 Watt
Typ LZRH 75
N12350
Avand cablul de alimentare foarte scurt - 60 cm (jur ca asa a fost la achizitionare) am rezolvat acest inconvenient adaugand o prelungire, in acest moment cablul de alimentare totalizand aprox 230 cm.
pretul pt el este de 25 ron - accept si schimb cu un difuzor CO2, ce mi-ar putea fi util la un nano de aprox 25 Litri
pt contact 0742.410.326
multumesc
|
 |
|
|
|
aveti pm
multumesc
|
 |
|
|
|
mascul agresiv zici?
coane uneori...stii cum este, chiar si intre barbat si femeie, din cand in cand tre` sa-i arate "doamnei" cine-i sefu.....si ii mai arde cate una, doua.
sau poate la betanii tai, preludiul e mai lung si mai agresiv
|
 |
|
|
|
pesticule la mine linkurile cu pozele nu functioneaza
Page not found
But now that you're here, go ahead and search through the billions of photos, images and videos on Photobucket.
|
 |
|
|
|
nu am primit nici un pm
|
 |
|
|
|
ai pm
astept cu mare nerabdare pm cu datale dtale de contact
multumesc
|
 |
|
|
|
ai pm
|
 |
|
|
|
conform reglementului dta tre sa pui un pret
si daca tot ma bagai in seama - poti pune si cateva imagini si sa adaugi detalii legate de bazin (daca are capac, instalatie lumina, incalzitor, filtru, etc)
multumesc si bafta
|
 |
|
|
Acvariul contine sistem de iluminare tub neon etans cu neon Osram 640 de 18w inclus
instalatia de iluminat cum este fixata pe acvariu?
multumesc
|
 |
|
|
|
se poate o poza si cu capacul te rog?
daca imi permiti inca o intrebare te rog - se vinde cu tot ceea ce se vede in imagine?
|
 |
|
|
|
maya mai este valabila oferta cu endleri maturi?
doresc si eu sa cumpar de la dta
cum procedam?
multumesc
|
 |
|
|
|
da` pretul?
"cat e halatu - cat e halatu" ?
|
 |
|
|
|
acvariul a luat si el drumul spre alba.
multumesc tuturor celor care ati achizitionat cele propuse de mine la vanzare, sa le folositi cu placere, sa va bucurati de ele, si unde este cazul sa va traiasca-sa fie sanatosi/sanatoase.
adresez rugamintea unui admin de a inchide acest post.
multumesc acvariu.ro
|
 |
|
|
|
s-au dat pe bucati dupa cum urmeaza:
- flora si fauna au plecat la acelas user - iuli70
- filtrele si incalzitorul sunt deja in drum spre Orastie la nyko27
- acvariul impreuna cu celelalte acarete sunt rezervate pana sambata seara
|
 |
|
|
|
s-au dat in cursul serii trecute
rog un admin sa inchida
multumesc
|
 |
|
|
|
oferta este inca de actualitate
mai mult de atat
vin si fac precizarea ca daca se achizitioneaza tot pachetul pretul s-a redus la 450 ron
|
 |
|
|
|
se doneaza urgent 1 femela de black molly, 2 zebre pe albastru, 2 zebre pe roz, 1 femela de gupp`, 2 plante de dracaena, 1 sticla de sera crystal watter de 100ml (folosit din ea 25ml), 1 tableta de hrana de wekend nutrafin basix
as dori va rog daca este posibil ca toate sa ajunga la o singura persoana.
doritorul sa lase nr de telef pe pm si il voi contacta ulterior, existand posibilitatea ca in aceasta seara dupa ora 18 sa duc toate cele mentionate mai sus la statia de metrou unirii - iesirea dinspre mc donalds
multumesc
|
 |
|
|