Lucian
Schimbul de apa a fost efectuat cu o zi inainte de testele de fier si fosfati
schimb de apa cantitativ de aproximativ 25 litri
sifonat bine substratul , scos toate plantele care erau atacate de alge si introdus plante noi aprox 25 fire ( diverse plante easy )
testele de apa care includ si nitrati au fost efectuate in acelasi timp cu testele de FE si PO4 - aseara -
nutrientii au fost adaugati in fiecare dimineata ( de fapt in dimineata zilei in care s-au efectuat testele ) testele fiind facute seara
ma gandesc ca poate nu au inceput sa lucreze plantele cum trebuie si inca nu consuma..( avand in vedere ca aseara au facut o zi de cand au fost plantate )
referitor la nitrati nu pot sa-mi dau seama de ce am o cantitate asa mare
o sa fac in seara asta un test si la apa potabila care o folosesc sa vad ce rezultate am
mancare nu dau decat o data dimineata, dar crede-ma ca sunt asa disperati pesti dupa mancare ca nu ramane nimic in substrat ...
o sa mai fac un schimb de apa 30 % 15 litri duminica
o sa incerc sa fac cat mai des schimburile de apa sa nu am iar probleme cu algele si poate isi dau drumul pantele sa lucreze mai ales cele easy ( vezi lista )
ca pesti nu cred ca am multi - 2 cory - 7 neoni - 3 xifo - 3 platy
plante
Heteranthera zosterifolia
Ludwigia repens rubin
Rotala rotundifolia
Rotala macrandra green
Hygrophila rosanervig
Lobelia cardinalis small form
moss pe o cioata
si ceva HC Cuba
Co2 sistem nano 1/bula pe sec non stop
filtru extern tetratex 400 plin cu siporax ( 1 litru ) carbune si burete
lumina 1x24 Plant Grow silvania
1x14 de 6500k
program 7-13 si 19-21.30
in wek o sa fiu atent la plante sa vad daca perleaza pt ca seara in cele doua ore nu perleaza deloc si ziua nu vad pt ca nu sunt acasa
fertilizare , Vimi 1 pompita pe zi + 1,5 ml de easycarbo - dimineata la 7.30
cam atat !