[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tibi123
Forum Index » Profile for tibi123 » Messages posted by tibi123
Am 3 carasi protocalii dimensiuni 8-10 cm.
Am observat ca de ceva vreme incoace doi dintre ei stau retrasi si din cand in cand se freaca de nisip intr-un mod foarte agresiv de parca ar avea ceva pe ei de ii mananca.
Eu nu observ nimic pe ei, ce am observat este ca isi tin aripioara de sus tot timpul lasata insa chiar nu se observa nimic pe ei.
Poate cineva sa imi explice ce se intampla?
Multumesc.
minnardy multumesc pentru raspuns.Vroaim sa spun pompa de aer imi cer scuze. Acvariul lam facut ca sa il pun despartitor intre doi pereti mai ingusti si imi trbuia exact 35 latime(atat este zidul), dar ai dreptate cred ca era mai bine o inaltime de 50 cm.In legatura cu sticla, trebuie puse intarituri si pe fund si daca da cum as putea sa face asta deoarece nu mai pot adauga o placa de sticla cat lungimea fundului din cauza intaritarelor de sus.

Sa inteleg ca daca folosesc unul din filtrele recomandate nu mai este nevoie de pompa de aer?

Capacul respectiv se poate modifica latimea cumva in asa fel sa se potriveasca si pe o latime de 35 cm?
Imi cer scuze daca intrebarile mele sunt stupide insa sunt incepator si totul este foarte confuz pentru mine.
Am realizat un acvariu de urmatoarele dimensiuni : lungime150, latime:35, inaltime:60.Am folosit sticla de 10 mm pentru laterale si de 15 mm pntru fund, de asemenea am pus intarituri in partea de sus.

Vreau sa stiu daca mai trebuie intarita si partea de jos sau e suficient asa cum este acum.Mentionez ca am pus silicon cu nemiluita si in acelasi timp daca am ales bine grosimea sticlei.

O alta rugaminte ar fi de unde pot sa cumpar un capac cu iluminare gata facut, sau chiar la comanda pentru dimensiunille astea, deasemenea imi poate recomanda cineva o pompa de apa si un filtru bun pentru dimensiuniile acestea, si daca se poate sa fie cat mai silentioase.

Multumesc si sper sa nu deranjez pe nimeni cu aceste intrebari
Eu sunt din Hunedoara si as vrea sa merg la sigur adica vreau sa cumpar de aproximativ 1000 euro doar plante si vreau ceva mai deosebit, din cauza asta as prefera sa vorbesc direct cu omul care are plante de preferinta mai aproape de Hunedoara nu chiar in capitala deaorece vreau sa cumpar si pesti si nu stiu cum e cun transportul asa departe.
Haruko wrote:
tibi123 wrote:Adaug ca as vrea sa vin personal sa vad despre ce e vorba

Sunt si magazine on-line. Iti poti alege de acolo. Unul e Reef. Altul - Zooplus. Si ti le trimit la domiciliul tau.

www.reef.ro ; www.zooplus.ro
Adaug ca as vrea sa vin personal sa vad despre ce e vorba
Vreau sa cumpar plante si niste discusi , eu sunt din Hunedoara deci ar fi bine sa fie un oras cat de cat aproape, pentru plate cred ca e ok si din Bucuresti.
Daca ma poate ajuta cineva va rog sa lasati un mesaj.
Am rezolvat pana la urma la o fabrica de mobila din Hunedoara insa a fost o experienta neplacuta sa unblu dupa sticla asta.
Multumesc pentru ajutor.
Buna e primul meu post.
Vreau sa cumpar stcla de 10 mm pentru un acvariu. Problema este ca eu sunt din Hunedoara si aici nu gasesc asa ceva. Am cautat si pe internet dar nu am gasit nimic.

Stie cineva o fabrica sau o persoana fizica care are asa ceva. Imi trebuie si transport pana in Hunedoara bineinteles contra cost.

Multumesc.

Forum Index » Profile for tibi123 » Messages posted by tibi123
Go to: