[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar plante acvariu  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
tibi123
Junior member

IP:

Vreau sa cumpar plante si niste discusi , eu sunt din Hunedoara deci ar fi bine sa fie un oras cat de cat aproape, pentru plate cred ca e ok si din Bucuresti.
Daca ma poate ajuta cineva va rog sa lasati un mesaj.
tibi123
Junior member

IP:

Adaug ca as vrea sa vin personal sa vad despre ce e vorba
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

tibi123 wrote:Adaug ca as vrea sa vin personal sa vad despre ce e vorba

Sunt si magazine on-line. Iti poti alege de acolo. Unul e Reef. Altul - Zooplus. Si ti le trimit la domiciliul tau.

www.reef.ro ; www.zooplus.ro
tibi123
Junior member

IP:

Eu sunt din Hunedoara si as vrea sa merg la sigur adica vreau sa cumpar de aproximativ 1000 euro doar plante si vreau ceva mai deosebit, din cauza asta as prefera sa vorbesc direct cu omul care are plante de preferinta mai aproape de Hunedoara nu chiar in capitala deaorece vreau sa cumpar si pesti si nu stiu cum e cun transportul asa departe.
Haruko wrote:
tibi123 wrote:Adaug ca as vrea sa vin personal sa vad despre ce e vorba

Sunt si magazine on-line. Iti poti alege de acolo. Unul e Reef. Altul - Zooplus. Si ti le trimit la domiciliul tau.

www.reef.ro ; www.zooplus.ro
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Vreau sa cumpar plante si niste discusi
vreau sa cumpar de aproximativ 1000 euro doar plante

Oare ce plante vrei sa cumperi de 3800 lei??? Am eu un Echoninodorus, de fapt doi, un x barthi si un amazonicus, mari, frumoase...le dau ieftin, 5 milioane planta
Acum, lasand gluma la o parte, ai vazut pe net acvarii cu discusi? Uite aici, cea mai recenta creatie: http://showcase.aquatic-gardeners.org/2008.cgi?&op=showcase&category=1&vol=-1&id=169
In general acvariile cu discusi nu-s foarte plantate, se pot realiza chiar numai bazandu-te pe buturugi nenumarate, bineinteles intr-un acvariu mare. Asa ca, mai bine cheltuie acei 1000 euro pe niste exemplare frumoase de discusi decat sa te ambalezi la cine stie ce plante...cativa, 1-2 Echinodorusi acolo, buturagaie si...pesti frumosi!
[Email]

Forum Index » Cumparari
Go to: