[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vreau sa cumpar sticla pentru un acvariu  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
tibi123
Junior member

IP:

Buna e primul meu post.
Vreau sa cumpar stcla de 10 mm pentru un acvariu. Problema este ca eu sunt din Hunedoara si aici nu gasesc asa ceva. Am cautat si pe internet dar nu am gasit nimic.

Stie cineva o fabrica sau o persoana fizica care are asa ceva. Imi trebuie si transport pana in Hunedoara bineinteles contra cost.

Multumesc.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

tibi123 wrote:Stie cineva o fabrica sau o persoana fizica care are asa ceva. Imi trebuie si transport pana in Hunedoara bineinteles contra cost.
Incearca la Swissglass sau la Deltaglass. Sint firme din Bucuresti.
Eu am vrut geam gros de la una din ele, nu mai tin minte de la care, si mi-au zis ca trimit oriunde in tara. Transportu' Bucuresti - Baia Mare era vreo 20 milioane atunci, daca-mi amintesc corect. Cred ca prin 2006. Sper ca nu te-am dezamagit.

Dupa ce-am aflat de la ei pretu' sticlei si al transportului a disparut si nevoia facindu-ma sa par neserios desi nu era vina mea .

Poze: smilie ... Poze cu plante
crush
Junior member

IP:

Si GEROM Buzau iti pot face orice fel de geam ( normal, securizat, duplex, colorat,etc)sau dimensiune vrei dar va trebui sa te interesezi la ei de transport pt. ca nu stiu nimic despre asta.
tibi123
Junior member

IP:

Am rezolvat pana la urma la o fabrica de mobila din Hunedoara insa a fost o experienta neplacuta sa unblu dupa sticla asta.
Multumesc pentru ajutor.

Forum Index » Cumparari
Go to: