Stimate coleg "bitanu"
observ cu deosebita placere ca, in data de 13.02.2013, ai reusit sa gasesti o utilitate benefica, pentru bypass-ul prezentat de mine in postul cu nr. 24, (idee care nu imi apartine, fiind preluata de pe un forum strain), despre care spuneai, citez:
1. "Eu vad cam asa treaba: montajul unui bypass este benefic doar pentru a izola un echipament, fie el reactor sau lampa uv. Mie unul, mi se pare o investitie aiurea, careia nu ii vad rostul (dar la care ne-am gandit multi acvaristi de cativa ani), fara suparare."
2. "Daca crezi ca vei schimba cu ceva in bine functionarea ansamblului filtru-reactor-filtru uv-acvariu si ne vei convinge, atunci iti doresc succes!"
3. "Daca cautai prin paginile forumurilor de la noi, ai fi constat ca acest bypass este sau a fost implementat de unii dintre noi."
4. "Am accesat acel link si nu m-a convins. Sorry!"
Simtindu-ma usor "luat in balon" de catre tine, nu m-am putut abtine..., vazand prezentarea de aici:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/23704.page
unde la postul cu nr. 8 spuneai, citez:
Gata l-am incercat cu intr-un filtru de marime 7, cu by-pass
Iar pe alt forum spuneai, citez:
"Dupa cate am observat, este neaparat nevoie de sistemul by-pass pentru a nu lua din debitul filtrului de apa in cazul trecerii apei numai prin acest reactor"
Te rog sa nu ma intelegi gresit, dar:
1. nu imi place ca sa fiu "luat in balon" fara motiv intemeiat.
2. posibil sa te fi simtit lezat in vre- un fel, deoarece se putea interpreta, am revolutionat cu ceva reactorul de CO2 prezentat de tine.
3. probabil daca nu prezentam acel bypass, in cadrul topicului deschis de tine, aceasta discutie nu mai exista.
P.S.
Sa stii ca:
1. nu ma consider vre-un "tatic" in acvaristica (mai am foarte multe de invatat, in acest domeniu).
2. iti urmaresc cu interes postarile si prezentarile pe care le faci in cadrul forumurilor pe care activezi.
3. apreciez munca pe care o faci, pe aceste forumuri.
4. imi plac lucrurile facute de tine, in regim diy (acorzi multa atentie pentru detalii).
5. astept un feedback din partea ta.
Cu rescpect,
Florin VRANCEAN