[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Tot in 6 sunt si eu pune mai multa in cada si vezi cum e
La mine apa de la Apa Nova are o culoare dubioasa. A mai observat cineva ?
Arata grozav cu plantele alea in el. In locul tau nu as renunta si as cauta plante pana gasesc unele de care sa nu se ia sau care sa aiba ritm de crestere mai mare decat rata de distrugere )
Eu am ajuns la concluzia ca astia mari sunt degeaba )
N-ar fi rau sa pui un filtru de sedimente si un carbune activ inainte de reductor
Ceva filtre de apa ai pe traseu ?
Shaorma, nimic?
Aaa, ok
Uite anunt cu niste americani mari.

"Doar cu ridicare din Cj (ii pot duce si eu) sunt deschis la oferte pentru urmatorii pesti: pereche synspilum (30, 22), labiatus M 30, festae M 22, argentea M 25+, bocourti M 25+, pearsei M 22, breidohri 4buc 12cm, oscar 10cm, rivulatus 2 buc. 10cm si o pereche cryptoheros spilurum. Sunt specii rare majoritatea. Poze la cerere."

Pe bulevardul Timisoara,undeva intre plaza si intersectia cu Romancierilor este un depozit de "metale" unde iti si debiteaza la ce lungime doresti. Anul asta pe la inceput erau mai ieftini ca Dedeman
Misto camasa )))
Ce pesti zici ca bagi ?
Salut, acu vad subiectul,ma bag si eu in seama si trec direct la subiectul fierbinte, overflow. Daca ai loc, fa-l afara ca sa mai castigi spatiu interior, fie ca e in lateral sau in spate in functie de locul in care ai acces mai usor la cutie. Tot pentru varianta cu geam decupat merg si eu, numai sa cont cand faci backgroundul de aceasta decupatura.

Edit: Nu e musai sa folosesti pexiglas taiat la CNC pentru pieptana. Poti folosi orice fel de gratar/grilaj de plastic inclusiv cel de la trafalet
La mine s-au inchis toate
Eu am avut asa ceva la masculul de red shoulder. Prea multe tratamente nu exista, dar am gasit gasit ca in multe cazuri este vorba de parazitul Hexamita iar ca tratament metronidazol. La vremea respectiva am facut tratamentul in tot acvariul si a functionat. Acum ca a fost de la antibiotic sau de la schimburile de apa si mancare mai putina nu stiu sa iti zic.
Pai am zis eu ca rezolva ceva ? ))
Ar mai fi o treaba, poti sa bagi o sticluta de albastru de metil. Nu cred ca ajuta cu ceva, dar macar ai apa albastra ))))))
Apropo, broaste bagi ? ))))
Ha ha, o piramida mayasa ar merge la fix )))))

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: