Message |
|
Acu cativa ani am vazut intr-un pet-shop niste africani misto de care am ramad fascinat. Ulterior am aflat ca se numesc tropheus. Deci, big like 
|
 |
|
Stai linistit, e bine asa 
|
 |
|
koala wrote:
Lucian wrote:Asta depinde de prestatia ta fata de statul major de acasa  Pe noi nu ne costa nimic sa dam gauri si sa daramam
Fara gauri, fara demolari!... tre' sa fim dastepti, nu puternici!
Altfel nu se poate
|
 |
|
Si eu fac acelasi lucru. Bine, schimb apa doar cat e nevoie sa aspir substratul, portia de apa proaspata/ saptamana trece prin filtre si schimb la picatura.
|
 |
|
Nu vad postul meu anterior asa ca mai pun o data. Daca vrei sa vezi americani, te astept cu mare placere
|
 |
|
Daca esti din Bucuresti sau ai drum pe aici, cu mare placere 
|
 |
|
Huoo !
|
 |
|
Succes cu noul proiect. Iti spun sincer ca am emotii cu dimensiunile tevii rectangulare, n-as dormi linistit 
|
 |
|
Se vede diferenta si fata de severum-ul gold, e clar ca ceva ceva e la mijloc. Pe de alta parte, nu fac mare caz ca nu depun,desi as vrea sa se intample.
Ce nu imi convine de nici o culoare e partea cu plantele. Ma incapatanez sa am plante, si nu doar atat ci naturale. Nu m-au ajutat deloc neoanele, fertilizarile cu fier atat in apa cat si in substrat. E drept ca am si facut-o dupa ureche  ) O sa incerc acum o combinatie de easycarbo si profito. Oricum e dificil din cauza schimbului de apa la picatura.
|
 |
|
O singura data de la perechea de red shoulder. Nu imi dau seama ce nu le convine, dar nici nu ma stresez prea tare
|
 |
|
|
 |
|
Lectie pentru viitor  )
|
 |
|
Intre timp gasisem si pe amazon si ebay. Mersi pt info
|
 |
|
in cazul asta il vand la kilogram  )
|
 |
|
La aer ma gandeam si eu tocmai pentru ca se limpezeste destul de repede dupa. Eram doar curios daca asa e normal sa iasa 
|
 |
|
|
 |
|
Am cumparat panal la urma http://wts-online.ro/filtre-apa-instalatii/microfiltrare-uz-caznic/filtru-apa-trio-sedimente-carbon-matrikx-ceramic-sterasyl si am o nelamurire. Dupa punerea in functiune, chiar si dupa spalarea cu vreo 20l de apa, apa iese inca albicioasa. Asa o sa iasa mereu sau doar la inceput ?
|
 |
|
|
 |
|
Bai eu chiar cred ca sunt defect. Nu de alta dar vad o gramada de fani la pestii astia si nu reusesc sa gasesc punctul i-am pierdut eu  ) Nu ma intelege gresit, fiecare creste ce cum si cati pesti vrea, dar incerc sa ma dumiresc unde gresesc  ))
|
 |
|
Singura varianta pentru plante si severumi cred ca este fertilizarea, astfel incat rata de crestere a plantelor sa fie mai mare decat reusesc sa strice ei  )
|
 |
|