[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Nenea Koala, ne ierti acum de sarbatori si mai pui si tu un filmulet cu acvariul tau! Asa intre spritzuri
Maestre ii tineau aia de 12 cm piept lui Oschi de 30. Acum ramane de vazut .

Ocean uite aici diferenta de 6 luni (nu e al meu).

"Daca apuca", te referi daca nu ma plictisesc eu de ei intre timp, corect?
Sa stii ca sunt destul de batosi de felul lor, dupa ce se obisnuiesc sunt destul de tupeisti sa tina piept unor pesti mult mai agresivi. Aia red de i-am avut inainte se cafteau cu RT si GT, nu prea se legau multi de ei.
@ Silviu nu exista un standard insa galben si red sunt mutatii care nu supravietuiesc in natura. Variantele Red Sholder si Green sunt cele "naturale".
@Ocean momentan sunt abia pui, o sa se coloreze pe masura ce cresc. In 6 luni diferentele pot fi enorme. Cei care la 5-6 cm au putin portocaliu pe ei pe la 25-30 de cm pot ajunge sa fie aproape in intregime portocalii. Oschi , cel pe care l-am avut acum cativa ani se colorase de abia mai avea negru pe el Cel negricios este preferatul meu, are mult negru si putin verde masliniu iar petele portocalii sunt foarte intense. Cred ca va fi un exemplar foarte reusit.
Dragii mosului, cei care urmariti topicul stiti ca sunt cumparator impulsiv.
Am 6 Severumi care in magazin pareau destul de red dar acasa sunt cam lemon. Raman asa pana la proba contrarie. Ma gandesc ca portocaliu o sa cam am printre Oscari asa ca nici galbenul nu o sa dea rau. Trei dintre ei au cam 30% sanse sa fie portocalii dar nu red.

Veselie si armonie momentan in acvariu.
Pot sa te lasi !
Probabil nu accepta locatarii.
Si eu am aceeasi parere legat de albinosi .
Din ce am gasit se pare ca aia gri o sa arate in genul asta:

Or fi Lutino

PLM, pai eu pun filmari sa n-aveti ce comenta ?

MUltam!
Te rugam!
smilie
Am facut doua filmari. Pestii astia cat sunt mici sunt extrem de greu de filmat sau de fotografiat. Da-s fromosei!

Si vedere laterala :

Ca favoriti ar fi trei momentan, este cel mare care e predominant negru cu portocaliu intens, este cel albino red (cred ca se face portocaliu frumos) si cel mic gri cu puncte portocalii. Si ceilalti au potential insa ramane de vazut.
Multam de aprecieri!
UM, daca prin substrat intelegem doar nisip e ok, doar ca trebuie "vanturat" sa iasa mizeria la fiecare schimb. In rest mai ajuta si ei la aceasta "vanturare"

Aseara am dat Jaguarii si am facut un schimb mare de apa. O veselie in acvariu dupa ce au plecat astia de nu va inchipuiti. Am scos si geamul despartitor unde tineam separati albinosii si pe cei mici. Diseara vreau sa fac o filmare dupa ce se limpezeste perfect apa (sau maine ).

Va tin la curent.
Cautand noutati pe la Animax, am vazut Oscari voalati . Vai ce urat pot sa arate acesti mutanti!
Cateva la repezeala
Cresc baboii. Am de gand sa tin mai mult impreuna, insa la un moment dat urmeaza o selectie "pe spranceana". AM deja cativa favoriti. Unul din cei albino cred ca va fi chiar de Oscar .
Cum i-am luat de mici acum incep sa se vada si defectele la o parte dintre ei. Am unul cu gura stramba de zici ca-i Stallone
Pssst, sa nu ziceti nimic lu sefu' dar eu am gasit o poza din viitor cu situatia in acvariul lui!
Doar doi Supermani?
Nu ma pronunt, dar parca ai doua femele acolo .

As recomanda sa astepti cat mai mult pana faci trierea. Ar fi mai indicat sa fie cam de aceeasi marime ambii, nu de alta dar masculul se face oricum enorm asa ca o femela pe masura i-ar prinde bine.
Artur wrote:

Cred ca urc si eu in autobuz, pentru ca din fraza asta am inteles ca pastrezi 3 masculi mari, 3 masculi mijlocii si 4 masculi mici Evident ca nu intentionat, daaarr, noi asa intelegem

Epic!
Era un sfat, nu o urare !
Vezi sa nu imprastii din ei prea multi, tine vo' 20 sa fii sigur ca ai o pereche, nu de alta da la norocu' tau .

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: