Tot am mai pandit pe aici evolutia celorlalti, dar nu am zis nimic de pe la mine

.
Iar am fost plecat in a doua parte a verii, cand au fost si caldurile alea, m-am stabilit la domiciliu dupa ce au inceput cei mici scoala/gradinita.
Acvariul a avut de suferit, in special coralii duri si anthias-ii care trebuiau hraniti des cu congelate.
Bine in schimb le-a mers celor moi si anemonei bubble rose care si-a bagat piciorul la propriu intr-o gaura din piatra, a ars ceva duri pana am vazut eu, dar acum troneaza ca o regina, s-a facut mare si are si trei clowni in dotare.
Au devenit invazive blue anthelia si palythoa, dar cat timp nu invadeaza durii nu ma supar pe ele, si chiar daca ar fi sa ma supar e greu de scapat de ele
As mai mentiona pierderea chinuitoare a crevetelui boxer, batranel de felul lui, dar l-am gasit fara clesti si doar cu un picior, l-am hranit targhetat, a naparlit dar cu toate membrele noi in miniatura

dupa care a intepenit frumos.
Am avut totusi corali si de dat unor colegi, am facut si un troc in urma caruia am mai umplut gaurile, nu va dura mult si bag poze