[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Pe la Felix, pentru ca apa calda, pentru ca aqua parc acoperit ...
Pacat ... Pe cand gratarul antisuicid?
Daca-i arta nu ma bag.
Pur si simplu nu ma pricep ...
Nu, George, tot la mine e problema ...
Cum opresc motorul, brusc in noapte patru ochi luceste si cu intrebarile de rigoare: Cat mai avem?, Cand ajungem la bazin?
Si mai erau si sapte sub zero joi noapte ...
Motive florale???
Mi se parea mie ca e un pic shui dar tre' si un pic de feng?

PS Doamna mea e topita dupa crizanteme, orice as face in perioada asta o repar urgent cu acestea.
Incearca si tu poate scapi de floricele desenate pe capac, sau apuca-te de pirogravat ...
Poti deja sa mai reduci albul.
dan.pavelescu wrote:am renuntat sa crap in mine ca sa am 30 de minute libere.

Atunci ... Respect pentru lampa !!!
Inca nu am emigrat, am asteptat sa vad noul guvern
Weekend-ul trecut ti-am calcat localitatea dar la ore tarzii din noapte, doar atunci circul pe trasee lungi cu pustii dormind dusi.
A aparut de cand ai noua lampa?
Ce va pot spune cu siguranta e ca in timpul unor manevre asupra unei colonii de palythoa mi-am atins/mutat tigara electronica.
In timp ce admiram opera, vapam de zor si m-am trezit cu coltul gurii amortit.
Am repetat figura altadata si la nas.
Ceva toxina are palythoa, dar in curând devin imun, dupa ce-mi mai administrez niste doze ...
Si poate lemnul da bine cu ce mai are pe acolo.
La mine e doar PAL, singurele piese din lemn sunt niste intaritoare la sump ...
Coparseu cu climatronic
O fi stiind el ce face de tot o arde cu rasinoasa ...
Mai am "decat" doi clowni, asa ca mai tarziu pozele.
Ce ziceam eu inca de la inceput ...
Cum scriu ceva despre acvariu, cum se întâmpla ceva rau.
Nicu nu am terminat de scris , ca femela dominanta din trio-ul de clowni a ramas teapana langa anemona ei
Acum o ora se gudura de zor in anemona. Ce cred e din cauza ca nu a reusit sa depuna, parca are o bila in burta, dar ceilati doi ii tot faceau curte si curatau de zor, unul langa anemona, unul la o euphilie.
Bah, eu am zis, inca tiu la ei, asa ca nu omor nimic.
Daca ma vor enerva scot piatra, ma echipez si bag dalta sa scot bucatele cu corali pe ele sa le dau celor care au nevoie.

Pe Mugurel, fiind prietenul meu, i-l las
Prieten zici ...
Unii chiar mai avem anemone , dar nu inseamna ca le-am inteles pe deplin comportamentul.
A mea spre exemplu, la hranirea saptamanala cu bucatica de peste, cand prinde tot clestele si stau asa pana ii da drumul, cand prinde agale pestele si apoi il pierde in curent.
Nu-mi bat capul, incerc a doua zi.
Cand am adus-o a stat doua luni pe sticla, cam in aceeasi zona, era mica, nu se hidrata suficient sau se deshidrata repede si manca greu.
Abia cand si-a gasit loc pe piatra a aratat bine.

Ai facut vre-o schimbare brusca la acvariu (lumina, schimb cu apa mai rece, schimbat sare, dozare cu ceva solutii noi)?
Atat timp cat nu si-a varsat maruntaiele inca e bine.
Da, merci de sfat, deocamdata le accept invazia...
Va veni si vremea pozelor
Tot am mai pandit pe aici evolutia celorlalti, dar nu am zis nimic de pe la mine .
Iar am fost plecat in a doua parte a verii, cand au fost si caldurile alea, m-am stabilit la domiciliu dupa ce au inceput cei mici scoala/gradinita.
Acvariul a avut de suferit, in special coralii duri si anthias-ii care trebuiau hraniti des cu congelate.
Bine in schimb le-a mers celor moi si anemonei bubble rose care si-a bagat piciorul la propriu intr-o gaura din piatra, a ars ceva duri pana am vazut eu, dar acum troneaza ca o regina, s-a facut mare si are si trei clowni in dotare.
Au devenit invazive blue anthelia si palythoa, dar cat timp nu invadeaza durii nu ma supar pe ele, si chiar daca ar fi sa ma supar e greu de scapat de ele
As mai mentiona pierderea chinuitoare a crevetelui boxer, batranel de felul lui, dar l-am gasit fara clesti si doar cu un picior, l-am hranit targhetat, a naparlit dar cu toate membrele noi in miniatura dupa care a intepenit frumos.
Am avut totusi corali si de dat unor colegi, am facut si un troc in urma caruia am mai umplut gaurile, nu va dura mult si bag poze
Pare el inofensiv, dar "gândul lui e criminal"

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: