Message |
|
1000 RON ultimul pret
|
 |
|
Acvariul are urmatoarele dimensiuni: 180 L, 50 l, 60 H---- 540 litri
Sticla de 10 mm.
Pret 1200 RON
Cei interesati sa dea pm sau sa posteze aici
|
 |
|
am aproximativ 30 nigro si albi si dungati .. care este interesat si vrea sa ii ia pe toti sa posteze sau sa dea pm ...
|
 |
|
sal... il iau eu .   :d mai este valabil ?
|
 |
|
ce trebuie sa-i fac unei radacini de vita de vie inainte sa o bag in acvariu ?
|
 |
|
Ce plante pot baga intr-un acvariu cu piranha ? mi s-a spus ca plante amazoniale sa bag ... dar nu prea m-a lamurit raspunsul acesta ... niste nume de plante mi-ar fi de folos ... merci anticipat
|
 |
|
vad ca nu aveti nici unul piranha .... un magazin din buc unde sa gasesc nu stiti ?
|
 |
|
M-ar interesa si pe mine niste piranha red belly ... daca aveti si dati din ei lasati mesaj sau dati pm
|
 |
|
ma intereseaza pe mine ... vezi ca ti-am dat pm
|
 |
|
De cateva zile am observat ca 2 frunze se tot "usuca" ... de la ce este ?
|
 |
|
pfff .... eram sigur ca nu primesc nici un raspuns ...
|
 |
|
caut de ceva timp moss ... dar nu gasesc p la nimeni  ( ...
aveti cumva sa imi dati si mie ?
multumesc anticipat
|
 |
|
care are sa imi dea si mie niste moss ? astept pm merci
|
 |
|
N-ai zis de care ciclide. Din alte posturi de-ale tale inteleg ca vrei ciclide africane. Dar iar nu stim daca Malawi sau Tanganyika. In functie de ce vrei, ar trebui sa te mentii in urmatoarele zone:
Malawi: 7,5<PH<8,5, KH minim 10, KH<GH<20.
Tanganyika: 8,5<PH<9, KH minim 15, KH<GH<25.
In ambele variante NO3<50ppm si temperatura intre 25 si 27 grade Celsius.
vreau ciclide din malawai... ph-ul care e acum sa zicem ca e bun, kh la mn e 10 adica la limita , iar gh este 21 adica la pamant... ce pot face sa scad gh si kh putin ?
aaaaaa de c uitasem eu este valoarea no3-ului care este de 250 mg/l adica praf rau de tot
da-mi valori concrete sau intre cat si cat sa tin valorile apei ... merci mult
|
 |
|
am un acvariu si este la ciclare de 3 saptamani, in care vreau sa bag ciclide.
de cand i-am dat drumul i-am tot facut teste pentru ph kh gh ... dar nu am remarcat nici o schimbare. mi s-a spus sa astep 21 de zile dar nimic valorile sunt la fel ...
NO3 250mg/l (este ultima varianta adica la pamant)
NO2 0 mg/l (este perfect)
GH >21°d (la pamant si asta)
KH 10°d (la limita intre bine si rau)
pH 8,4 (este pe atentionare, dar este bun pentru ciclide)
din cate observ si pe testul easytest 5in1 de la JBL no2 e perfect iar ph-ul este bun pentru ciclide ..... dare celelalte ?? niste valori care le suporta ciclidele dak aveti este perfect pentru ca eu am gasti decat valoarea ph-ului pentru ciclide.....
|
 |
|
am un acvariu si este la ciclare de 3 saptamani, in care vreau sa bag ciclide.
de cand i-am dat drumul i-am tot facut teste pt ph kh gh ... dar nu am remarcat nici o schimbare. mi s-a spus sa astep 21 de zile dar nimic valorile sunt la fel ...
NO3 250mg/l (este ultima varianta adica la pamant)
NO2 0 mg/l (este perfect)
GH >21°d (la pamant si asta)
KH 10°d (la limita intre bine si rau)
pH 8,4 (este pe atentionare, dar este bun pentru ciclide)
din cate observ si pe testul easytest 5in1 de la JBL no2 e perfect iar ph-ul este bun pt ciclide ..... dare celelalte ?? niste valori care le suporta ciclidele dak aveti este perfect pentru ca eu am gasti decat valoarea ph-ului pentru ciclide.....
|
 |
|
mi-am facut avariul, dar nu am decat 3 plante mici ... in acvariu vreau sa bag ciclide africane ... care are plante de donat accept cu mare placere si va multumesc ...
|
 |
|
Salut. Ma intereseaza pe mine daca mai este valabila oferta.
|
 |
|
aaaaaaaa ce am uitat sa va supun ... este ca acvariul meu se cicleaza d vreo 2 saptamani deci faza cu schimbul d apa nu merge 
|
 |
|
pai planta este situata in partea dreata a acvariului iar radacinile ei sunt libere intr-un craniu
http://www.flickr.com/photos/30001510@N03/ uitati poze cu acvariul .... .acum arata altfel pentru ca ieri i-am pus pietre prin el dar frunzele cadeau dinainte .... poate fi din cauza filtrului care este exact langa ea ?
|
 |
|