[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdan-piranha
Forum Index » Profile for bogdan-piranha » Messages posted by bogdan-piranha
Acvariul are urmatoarele dimensiuni: 180 L, 50 l, 60 H---- 540 litri
Sticla de 10 mm.
Pret 1200 RON
Cei interesati sa dea pm sau sa posteze aici
am aproximativ 30 nigro si albi si dungati .. care este interesat si vrea sa ii ia pe toti sa posteze sau sa dea pm ...
sal... il iau eu .:d mai este valabil ?
ce trebuie sa-i fac unei radacini de vita de vie inainte sa o bag in acvariu ?
Ce plante pot baga intr-un acvariu cu piranha ? mi s-a spus ca plante amazoniale sa bag ... dar nu prea m-a lamurit raspunsul acesta ... niste nume de plante mi-ar fi de folos ... merci anticipat
vad ca nu aveti nici unul piranha .... un magazin din buc unde sa gasesc nu stiti ?
M-ar interesa si pe mine niste piranha red belly ... daca aveti si dati din ei lasati mesaj sau dati pm
ma intereseaza pe mine ... vezi ca ti-am dat pm
De cateva zile am observat ca 2 frunze se tot "usuca" ... de la ce este ?
pfff .... eram sigur ca nu primesc nici un raspuns ...
caut de ceva timp moss ... dar nu gasesc p la nimeni ( ...
aveti cumva sa imi dati si mie ?
multumesc anticipat
care are sa imi dea si mie niste moss ? astept pm merci
N-ai zis de care ciclide. Din alte posturi de-ale tale inteleg ca vrei ciclide africane. Dar iar nu stim daca Malawi sau Tanganyika. In functie de ce vrei, ar trebui sa te mentii in urmatoarele zone:
Malawi: 7,5<PH<8,5, KH minim 10, KH<GH<20.
Tanganyika: 8,5<PH<9, KH minim 15, KH<GH<25.
In ambele variante NO3<50ppm si temperatura intre 25 si 27 grade Celsius.

vreau ciclide din malawai... ph-ul care e acum sa zicem ca e bun, kh la mn e 10 adica la limita , iar gh este 21 adica la pamant... ce pot face sa scad gh si kh putin ?
aaaaaa de c uitasem eu este valoarea no3-ului care este de 250 mg/l adica praf rau de tot
da-mi valori concrete sau intre cat si cat sa tin valorile apei ... merci mult
am un acvariu si este la ciclare de 3 saptamani, in care vreau sa bag ciclide.
de cand i-am dat drumul i-am tot facut teste pentru ph kh gh ... dar nu am remarcat nici o schimbare. mi s-a spus sa astep 21 de zile dar nimic valorile sunt la fel ...

NO3 250mg/l (este ultima varianta adica la pamant)
NO2 0 mg/l (este perfect)
GH >21°d (la pamant si asta)
KH 10°d (la limita intre bine si rau)
pH 8,4 (este pe atentionare, dar este bun pentru ciclide)

din cate observ si pe testul easytest 5in1 de la JBL no2 e perfect iar ph-ul este bun pentru ciclide ..... dare celelalte ?? niste valori care le suporta ciclidele dak aveti este perfect pentru ca eu am gasti decat valoarea ph-ului pentru ciclide.....
am un acvariu si este la ciclare de 3 saptamani, in care vreau sa bag ciclide.
de cand i-am dat drumul i-am tot facut teste pt ph kh gh ... dar nu am remarcat nici o schimbare. mi s-a spus sa astep 21 de zile dar nimic valorile sunt la fel ...

NO3 250mg/l (este ultima varianta adica la pamant)
NO2 0 mg/l (este perfect)
GH >21°d (la pamant si asta)
KH 10°d (la limita intre bine si rau)
pH 8,4 (este pe atentionare, dar este bun pentru ciclide)

din cate observ si pe testul easytest 5in1 de la JBL no2 e perfect iar ph-ul este bun pt ciclide ..... dare celelalte ?? niste valori care le suporta ciclidele dak aveti este perfect pentru ca eu am gasti decat valoarea ph-ului pentru ciclide.....
mi-am facut avariul, dar nu am decat 3 plante mici ... in acvariu vreau sa bag ciclide africane ... care are plante de donat accept cu mare placere si va multumesc ...
Salut. Ma intereseaza pe mine daca mai este valabila oferta.
aaaaaaaa ce am uitat sa va supun ... este ca acvariul meu se cicleaza d vreo 2 saptamani deci faza cu schimbul d apa nu merge
pai planta este situata in partea dreata a acvariului iar radacinile ei sunt libere intr-un craniu
http://www.flickr.com/photos/30001510@N03/ uitati poze cu acvariul .... .acum arata altfel pentru ca ieri i-am pus pietre prin el dar frunzele cadeau dinainte .... poate fi din cauza filtrului care este exact langa ea ?

Forum Index » Profile for bogdan-piranha » Messages posted by bogdan-piranha
Go to: