[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
plante de orice fel ...  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
bogdan-piranha
Membru banat

IP:

mi-am facut avariul, dar nu am decat 3 plante mici ... in acvariu vreau sa bag ciclide africane ... care are plante de donat accept cu mare placere si va multumesc ...
Fir3Splitter
Member

IP:

Africani + plante? Nu e bine Pentru un acvariu cu ciclide...multe pietroaie ca decor.
bogdan-piranha
Membru banat

IP:

care are sa imi dea si mie niste moss ? astept pm merci
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

aici nu e o rubrica de donatii iar sincer bazinul prezentat de tine numai pentru africani nu este ... imi pare rau ca sunt eu cel care iti zice asta...

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Tu trebuia sa postezi la donatii
Daca nu vrei sa cumperi plante
Asa ca acest post se muta
LA DONATII

Ogar batrin dar.... cu miros fin
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Plante la africani iti indic doar Anubias, Microsorum si daca vrei Valisneria. Primele doua fixate de roci. Moss-ul nu atre ce cauta, il va manca. Chiar si asa, frunzele tinere de Anubias la vor cam hali.
[Email]
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

pai uite asa invatati oamenii de rau ... depinde ce intelege el prin cilide africane ;) daca sunt cele de lac (malawi victoria tanika) as merge doar pe anubis nana( sau cum ii zice aluia de talie mica) este mai robust daca mergi pe cele de rau ... poti sa bagi si altele ... vezi ce plante cresc prin congo de exemplu
Cat despre roci.. parerile sunt impartite eu am mers pe nisip calcaros ( de la mare) + roci vulcanice si sparturi de bazalt + granit ) nu de alta dar lacurile sunt in foste cratere vulcanice si cam asta se gaseste pe acolo mai mult roca vulcanica si roca sedimentara ... mai slabut ..
Astea fiind spuse ..eu tot o tin pe amea in vedera achizitionarii unui acvariu mai adecvat ! ... sau daca nu se poate macar sa schimbi nicipul ala vopsit si capatana aia de mort...

'Parerea lu' Zola
Stima .

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: