[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
valorile acvariului meu  XML
Forum Index » Apa
Author Message
bogdan-piranha
Membru banat

IP:

am un acvariu si este la ciclare de 3 saptamani, in care vreau sa bag ciclide.
de cand i-am dat drumul i-am tot facut teste pentru ph kh gh ... dar nu am remarcat nici o schimbare. mi s-a spus sa astep 21 de zile dar nimic valorile sunt la fel ...

NO3 250mg/l (este ultima varianta adica la pamant)
NO2 0 mg/l (este perfect)
GH >21°d (la pamant si asta)
KH 10°d (la limita intre bine si rau)
pH 8,4 (este pe atentionare, dar este bun pentru ciclide)

din cate observ si pe testul easytest 5in1 de la JBL no2 e perfect iar ph-ul este bun pentru ciclide ..... dare celelalte ?? niste valori care le suporta ciclidele dak aveti este perfect pentru ca eu am gasti decat valoarea ph-ului pentru ciclide.....
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Vorbesti de ciclide africane? Malawi sau Tanganika? Te intreb asta avand in vedere ca discusii, scalarii sunt tot ciclide iar acel Gh nu prea e potrivit ptr speciile respective. Daca e vorba de africani, deci acvariu fara plante, foarte greu vei reusi sa-l stabilizezi in timp. Acel NO3 va scadea, fii sigur.
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

bogdan-piranha wrote:am un acvariu si este la ciclare de 3 saptamani, in care vreau sa bag ciclide.

NO3 250mg/l

Asa mult NO3 nu-i deloc normal dupa o ciclare de 3 saptamini . E chiar toxic pentru pesti. Il poti scadea doar prin schimburi de apa, daca apa de la robinet nu contine NO3 .......

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Apa
Go to: