[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 540l  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
bogdan-piranha
Membru banat

IP:

Acvariul are urmatoarele dimensiuni: 180 L, 50 l, 60 H---- 540 litri
Sticla de 10 mm.
Pret 1200 RON
Cei interesati sa dea pm sau sa posteze aici
Patrick
Junior member

IP:

salut.. da-mi te rog mai multe detalii despre acvariu.. este facut de tine.. cumparat.. are incluse si alte aparate.. etc..
[Yahoo!]
bogdan-piranha
Membru banat

IP:

1000 RON ultimul pret
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Stiu ca sunt off-topic si risc mult al naibii(fapt pt care imi cer scuze) , dar sincer nu ma pot abtine . Bagati si voi un ochi aici . Bag mina in foc ca e acelasi acvariu . Cine nu ma crede , sa incerce sa ia legatura cu colegul regreta si sa il intrebe .
Rusine mon-cher smilie
[Email] [WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:Stiu ca sunt off-topic si risc mult al naibii(fapt pentru care imi cer scuze) , dar sincer nu ma pot abtine . Bagati si voi un ochi aici . Bag mina in foc ca e acelasi acvariu . Cine nu ma crede , sa incerce sa ia legatura cu colegul regreta si sa il intrebe .

Nu risti nimic, chiar iti multumesc de atentionare . O sa fac cercetari si daca se confirma ca e acvariu' donat de regreta fii sigur ca se va lasa cu ban.

Poze: smilie ... Poze cu plante
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Garantez . Eram acolo(la regreta) cind a fost ridicat acvariul
[Email] [WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:Garantez . Eram acolo(la regreta) cind a fost ridicat acvariul

Cuvintu' tau e suficient.

Fratele meu, cum mushqii mei poti sa vinzi pe forum un acvariu pe care l-ai primit donatie ....... tot pe forum? D-aia avem forum? Sa faci tu afaceri d-astea? Asta-i imaginea pe care o ai despre noi? Mi-e asa rusine ca nu stiu ce sa mai zic.

In atentia celor care intentioneaza sa faca la fel: Nici sa nu va ginditi. Pentru asta se ia ban fara avertisment si definitiv. Punct.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:
In atentia celor care intentioneaza sa faca la fel: Nici sa nu va ginditi. Pentru asta se ia ban fara avertisment si definitiv. Punct.

Iar eu imi permit sa va mai atrag atentia asupra unui lucru - ofensarea, jignirea sau amenintarile la adresa unui membru al forumului se vor sfirsi tot cu ban si tot fara avertisment si tot definitiv. Asa ca va rog sa va comportati civilizat - suntem oameni normali, nu satre sau animale !!!

Forum Index » Vanzari
Go to: