Message |
|
Pentru inceput imi fac un skimmer diy, iar pe viitor imi fac sump la acvariu si imi iau un skimmer serios.
|
 |
|
JBL Haru- se intareste sub apa dar nu stiu daca merge la acvariu marin.
|
 |
|
Shubi wrote:
Andrei1234 wrote:
Nu-ti lua lampi aqua zonic, au o lumina foarte proasta si nu sunt calitative.
Ne povestesti si noua cum ai ajuns la concluzia asta ?
Cred ca nu din vasta experienta.
Nu mai arunca afirmatii de genul asa aiurea doar ca-ti pare tie...pentru ce are nevoie detinatorul topiculu e mai mult decat ok.
Eu unul cand aud intrebari de genul: "Ce aditii sa fac ?", ma iau atacurile de panica
Daca n-ai pile la mama omida, singurul lucru careti poate spune sunt testele  , hidratarea si culorile coralilor dupa ce prinzi putina experienta, mai sunt si altele da-ti vei da seama de ele-n timp.
Succes si nu te lasa, da-i inainte !
Am ajuns la aceasat concluzie atunci cand mi-am cumparat o lampa Aqua Zonic Acvariu Super Led Clamping Lamp si la un bol de 6-7 litri de abea lumineaza (despre calitate ma refer la bratul de care se agata lampa, de aceea am ajuns la aceasta concluzie, imi cer scuze ca am generalizat ca toate lampile cu leduri Aqua Zonic sunt proaste.
|
 |
|
Piatra e legata cu soricei de jenti pentru ca ai lipit cu adeziv pietrele si astepti sa se lipeasca, apoi le tai sau nu le-ai lipit si le-ai pus sa stea.
|
 |
|
Am comandat un acvariu de 30/30/35cm.
|
 |
|
adiacvaristu60 wrote:Rabdare am,si asa vroiam sa bag pesti in el peste 1-1,5 ani de la amenajare  !Aveam de gand sa il las la ciclat 6-7 luni si apoi,incet,incet bagam un crevete si cateva nevertebrate!Stiu putina teorie marinara  ,montarea aparaturii mi se parea cam ciudata,dar m-a ajutat un coleg si am remediat si asta  ! Asteptatul nu este o problema.O sa ma mai gandesc.Daca as vrea in acvariul asta 1 clarki(cresc mari,dar 1 zic ca ar merge),1 crevete,corali moi,ce aditii sa fac?Sunt ok schimburile de apa periodice?Vara am in acvariile cu apa dulce 27 grade maxima atinsa in zilele de 40 de grade,cu coolere pot sa ii mentin tempereatura?Daca vreau sa ii schimb lumina pot folosi 4 lampi ca acestea?:http://www.aquariumprest.ro/products.php?487&cPath=53&sid=b0a8ede8f7350cacffd4bfa74faa99a9
Nu-ti lua lampi aqua zonic, au o lumina foarte proasta si nu sunt calitative.
|
 |
|
|
 |
|
donpisote wrote:Vad ca intrebi ce acvariu sa iti iei. Parca acum cateva posturi
iti facusei comanda sau cam asa ceva . Cred ca intrebarea asta cu ce acvariu sa imi iau apare la fiecare cateva posturi. Cei de pe aici asa cum ti s a mai spus sunt oameni seriosi si atunci cand vad ca cineva acu vrea ceva si peste cinci minute vor altceva prefera sa se abtina pentru ca isi racesc gura de pomana.In rest spor la cumparaturi.
Multumesc.
|
 |
|
|
 |
|
Ce acvariu sa-mi iau, un cub cu latura de 30 sau un acvariu dreptunghiular de 30, 35 sau 40 de litri ?
|
 |
|
Am comandat un hang on classica 3 si 500ml de matrix de la pepika.
Acum cumpar piatra vie, daca are cineva sa-mi vanda, daca nu spuneti-mi un site de unde o pot comanda.
|
 |
|
Cumpar 2 kg de piatra vie.
Cumpar din toata Romania.
|
 |
|
Am facut comanda de:
JBL Hydometer
Live Sand, Aragonite, 4.5 kg
Start up, 6 fiole
Sare Red Sea Coral Pro 2kg
Urmeaza:
Pompa de valuri
Acvariul
Filtrul
Piatra vie.
|
 |
|
N-am gasit acvariul cocon pe stoc.
Ca si filtru sa-mi iau Filtru extern Aquael FZN 2 sau Filtru extern Aquael FZN 3?
|
 |
|
|
 |
|
Pentru inceput o sa comand acestea:
Acvariu Nano Aquatic Nature Aquarium Cocoon 3 31 l
Hidrometru AquaMedic Salimeter
Live Sand, Aragonite, 4,5 kg
Sare marina AquaMedic Reef Salt 2 kg
Cultura de bacterii Aquatic Nature An Bacter M 150 ml
In viitor am sa comand si o pompa de valuri.
|
 |
|
adiacvaristu60 wrote:Nu o sa faci nimic cu nici un bol,o sa pierzi tot in cateva zile.Dai banii pe ele degeaba.Mai bine iei un acvariu normal de undeva decat bol.
Nu mai imi iau un bol, eu am spus ca nu-mi mai iau Denlere nano marinus si-mi iau altceva.
|
 |
|
Sau sa-mi iau un Aquatic Nature Cocon 3 plus inca o lampa solar duo boy ?
|
 |
|
Imi iau saptamana viitoare acvariul, nu-mi mai iau denlereul, dau comanda de un acvariu de 30/30/35cm la care as vrea sa pun o lampa Solar duo boy si un filtru Hob.
Ce hob imi recomandati, m-am gandit la Aquael Versamax fzn 3, e bun, daca nu ce Hob sa-mi iau?
|
 |
|
Vand o pereche reproducatoare de Kribensis-30 lei/perechea si 15 pui de Kribensis (3-3,5cm)/4 lei/buc sau 30lei/toti si 50 de RCS la 20lei/toti.
Pui Kribensis plus pereche reproducatoare de Kribensis -50 lei.
Doar in Constanta, nu trimit.
|
 |
|