| Message |
|
|
|
Dragii mei ...am spus cabdl Mirciulica ,are probleme la mansarda
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Scuze colegului , atentie la Mirciulica....
|
 |
|
|
|
Ms
|
 |
|
|
|
Se mai oxupa cineva pe acest forum sau imi recomandati pe cineva?
|
 |
|
|
|
Schimb cu hermit crabs
|
 |
|
|
|
poza este din 2011 , asa ca.....de ieri nu mai are apa cati pesti sunt in acvariu
|
 |
|
|
|
Se pare ca acesta este acvariul dlui Mirciulica ,in care se adauga cei 110 pesti de ieri si alaltaieri
|
 |
|
|
|
Dl Mirciulica a colectat intr-o zi , 110 pesti aproximativ, fratiiilor trebuie sa ne coalizam , impotriva panaramei , rog admin sa ne permita sa putem pune comentarii la cererile de donatii sau cumparari , ,acest specimen trebuie exclus din comunitatea noastra, mai are putin si daca nu ii convine pestii donati , ne da in cap,daca donatorul este un pusti sau o pustoaica????
CE MA BUCUR , ESTE FAPTUL CA AM REUSIT SA IRIT SPECIMENUL ......
|
 |
|
|
|
Imi cer scuze public , colegului Maab , pentru confuzie !!!!
|
 |
|
|
|
Maab este Mirciulica????
Sper din tot aufletul sa nu fie
|
 |
|
|
|
Are mai multe nume , banuiesc cca pe Facebook , este Cristi Nucu, acvarist batran, fernando, astea le stiu eu
|
 |
|
|
|
Nu am Facebook sa iti confirm , dar daca este un domn cu un oarecare handicap si putin retrad si obraznic , cu siguranta el este
|
 |
|
|
|
Fratiilor ce captura pe Mirciulica , 60 de pui ancistrus( Mihai.J) si 50 de guppy(Allex1) ....a dat lovitura, in doua zile...raman fara cuvinte!!!!!!
Se pare ca suntem in pericol , Mirciulica asta o sa ne urmareasca sa ne fure pestii din acvarii, eu unul sunt cel mai in pericol ca tot ma iau de el ,sa indrazneasca ... am o bichoneza de vanatoare bombardamet cu suflet de Dobermann
|
 |
|
|
|
Dragilor , doar am spus si repetat ca dl Mirciulica este dereglat la mansarda...nimeni nu m-a crezut.
|
 |
|
|
,,Daca numai la asta va duce capul si aveti o gandire de un copil de 2 ani mai bine imi vad de treburile mele si nu va mai bag in seama "
Draga Mirciulica propozitia de mai sus se scrie corect cam asa:
Daca numai la asta va duce capul si aveti gandirea unui copil de 2 ani, mai bine imi vad de treburile mele si nu va mai bag in seama.
 Un fleac, ne-a ciuruit !!!!!!!Saraca limba romana!!!!
E frumosa Romania , dar pacat ce este locuita..... de asemenea specimene ca tine....
|
 |
|
|
|
Draga Mirciulica, lasa-te de forumuri si pune mana pe gramatica.....torturezi pestii , dar si limba romana?????
In plus sa te citez: Pestii au ajuns cu bine la mine in acvariu de la Allex. ........dar au ajuns prost....cumva reinventezi lagarul de exterminare Auschwitz in varianta acvaristica..... lumineaza-ne!!!!
|
 |
|
|
|
Banuiesc ca ti-ai facut plinul, dispari si tu o perioada de pe forumuri ,nu mult doar urmatoarea suta de ani!!!!!
Draga Mirciulica , pe mine nu ma intereseaza donatiile , pe mine ma intereseaza sa evite lumea sa aiba de a face cu tine........
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|