| Message |
|
|
|
Incarca sa tai mai intai doua laterale ale unei aripioare (la extremele ventilatorului) dupa care sa tai baza in lung. Mai greu va fi prima, dupa care ai loc mai mult de operare. Tot cu scule mici - gen Dremel. Poti incerca si cu flexul sa faci taieturi paralele si dese (pieptene) dupa care rupere dinti.
LE: mai exista frezele manuale (ele sunt propriu-zis pentru lemn, dar cu scule potrivite merg la orice material) la care daca faci un sablon frezezi in interior foarte lejer.
|
 |
|
|
|
Autoadezive - se gasesc la magazine de decoratiuni interioare pentru geamurile de la usi, masti de baie, etc. Daca nu vrei autoadeziva incearca foaie de calc.
|
 |
|
|
koala wrote:Mie-mi place ce vad!
+1  si in plus te invidiez ca mai ai timp
|
 |
|
|
Ca de obicei - bazine frumoase 
|
 |
|
|
Dragos, vezi ca i-am scos bratul (teava) ca sa pot sa-l trimit ca si colet normal  La prima intalnire iti va parveni si teava care este foarte buna ca sa-l manevrezi unde veri in acvariu...
|
 |
|
|
Vorbeste cu Dragos (user Kirucd). Parmetrul este la mine, dar el este apropritarul 
|
 |
|
|
Suna bine, suna foarte interesant  Deci te reintorci si la plante
BA il faci in lateral sau pe mijloc in spate? Cum rezolvi problema cu inltimea nivelului mult scazut al apei - faci gauri si cu caseta in interior si exterior?
Geamul din fata este OK dupa atat timp de functionare?
Din ce / cum te-ai gandit sa faci decorul (dupa parerea mea este un punct cheie in reusita vizuala a unui paludraiu)?
Vezi ca esti doar cu un pic sub Ecuator, acolo este caldura mare si trebuie multe "lichide" ca sa reziste ideea
|
 |
|
|
|
Frumos, bravos!
|
 |
|
|
Gabi C wrote:PS : daca va uitati la Rogue One : A Star Wars Story - sa stiti ca am lucrat si eu la el .
Frumoooosss!
Gabi C wrote:Ieri mi a venit noul filtru
L-au adus pe jos de la fabrica?  E o piesa buna. Sa-ti filtreze acvarii frumoase si sanatoase
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:sa dea barbosu sa trec si de ziua de maine, maine noapte am bilet de plecat acasa/ vedem apoi ce iese ;)
Eu dau... daca nu ai precizat m-am simtit cu musca-n barba
|
 |
|
|
adivb wrote:In viziunea mea la volumul ala de apa plus ciclide, as face sump.
+1
|
 |
|
|
|
Radical - antibiotice cu toate urmarile firesti de dupa (deciclare, schimburi de apa, etc.)
|
 |
|
|
gaby88 wrote:Aveti idee de un pret sau pe cineva care face,in bucuresti?
Ti-am trimis PM
|
 |
|
|
|
Il imbaiezi - bagi si scoti planta - agitat si scurt de vreo 3-4 ori in apa cu spirt medicinal (eu am pus cam 200 ml de spirt la 10 l de apa) dupa care clatesti bine in apa curata - schimbi apa de cateva ori, agiti bine planta si lasi 10 minute in acea apa la fiecare schimb.
|
 |
|
|
Nu as lua varianta 2 pentru apa de baut deoarece contine rasina dedurizatoare - asta inseamna ca scoate magneziul si calciul si il inlocuieste cu sodiu... IN plus atentie mare la forma filtrelos si la ... consumabile. Aici este business-ul lor si pierderea voastra.
Daca esti din oras si apa de retea este cat de cat buna si nu este foarte dura utilizeaza fara probleme varianta 1 - filtrul de sterasyl nu se consuma niciodata
Daca vrei sa fi mai catolic decat Papa (cum am fost eu) mai pui un filtru multistadiu (am scris despre el in paginile anterioare).
|
 |
|
|
|
Este Cyanobacteria 100%. apare din cauza dezechilibrului de macronutrienti sau mai precis prin lipsa nitratilor. Nu este propriuzis o alga ci o bacterie fotosintetica.
Tratament prin doze repatate de nitrati (cauta THE CONTROLLED IMBALANCE METHOD By Christian Rubilar) sau radical prin tratament cu Erytromycina - o pastila de 200mg la 40 l de apa. Atentie mare pentru ca acest tratament duce la deciclarea acvariului.
|
 |
|
|
Bun bancul
Acvariul l-am neglijat sau mai academic fac un studiu despre comporamentul mediului acvatic lasat "liber"  Unele plante au gasit pe unde sa iasa si au trecut de capac
In rest foarte, foarte putin timp liber (timp in care mai stau cu o geana pe aici) dar e bine
|
 |
|
|
|
diatomee. Stai linistit ca va dispare in timp.
|
 |
|
|
dandumitru wrote:
Ne straduim sa prindem un pic de contur !
Hai ca ti-a iesit bine  (iarasi  )
|
 |
|
|
Bine ai venit!
Justdidit69 wrote:Am de invatat multe pe partea de aquascape, din pacate am o fire mai tehnica si mai putin artistica sa zic asa. Dar sper ca in timp voi reusi sa scot la suprafata artistul din mine.
Cheia este sa faci totul din placere, in rest totul este subiectiv.
Justdidit69 wrote:(m-am mutat la casa socrilor...da, stiu...)
Nimeni nu este perfect
|
 |
|
|