[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Pentru racit ar fi bun un ventilator: Dymax Ventilator racire FAN W-5 sau 4 sau 7 sau 8?
Frumos acvariu!, nu mai postezi actualizari sau lai desfintat?
Bine ai venit!!!
alex08 wrote:Andrei, sunt doua specii diferite. Fi atent mai jos la diferente.

Acesta este un B. brigittae :
http://www.seriouslyfish.com/wp-content/uploads/2012/03/Boraras-brigittae-3.jpg

Eu am B. maculatus :
image

Trebuie sa recunosc ca B. brigittae sunt superbi, imi pare rau ca nu am gasit.

Atunci am si eu maculatus, asa mi-a spus vanzatorul
Frumos!!!
Foarte frumos!
De unde pot sa cumpar un ATO gata facut in romania sau piese sa mi-l fac singur, pentru ca zic ca e necesar, ce acareturi sa-mi mai cumpar ?
angelfish wrote:Andrei orice vrei sa faci consulta te cu Andy.Asa nu o sa faci greseli la cumparaturi,mai ales ca stiu ca strangi bani din alocatia de elev ca sa ti iei cate ceva.
Mai am si eu acareturi d'ale acvaristicii cu care pot sa te ajut.

Succes in proiectul tau.

Cristi

O sa ma consult cu Andy, , o sa incep sa-mi cumpar si echipamente pentru viitorul acvariu, mult mai mare, care o sa vreau sa gazduiasaca neaparat, cel putin un Hepatus, dar momentan vreau sa-mi fac lampa cu leduri si sistemul de racire cu ventilatoare de pc, sa-mi fac singur lampa sau stiti pe cineva care se ocupa cu asta (am facut electronica, da nu sunt as).
Ps: stiu ca e gluma cu bani de alocatie, ca daca ar fi sa-mi strang bani din alocatie n-as putea nici macar sa-mi fac un acvariu de apa dulce mic.
Stiu ca va fi inestetic, dar asta nu stiu cat mai tine, asa ca imi iau unul nou, sau mai am un acvariu in perfecta stare, nou nout de 45/22/28 in care imi tin hamsterul.
Am inceput un terrariu home made, cu fundal 3d, un bazin de sticla, plexiglas si plasa.
Bazinul are 40/28/22cm.
Urmeaza sa pun poze, deocamdata curat bazinul de silicon (i-am scos fatada).

Multumesc!, si eu am probleme cu mama (daca nu e estetic nu e bine, ca au si pesti boli, chiesti dinastea), sump o sa-mi fac, da nu din acel acvariu, o sa-mi iau alt acvariu pentru sump deoarece pe acela il fac terariu (e inestetic, zgariat, i-am scos fatada si urmeaza sa fac fundal 3d si sa-l imbrac in plasa fina si plexiglas.
elven wrote:andrei cand ti se cicleaza treci pe la mine sa iti dau cadou cateva fragulete sa iti incepi hobby-ul asta asa in fortza
ca la 14 ani e admirabil ca ai astfel de preocupari precum acvaristica marina de recif

sa ai grija de ei si sa-i cresti !

Multumesc frumos!
Shubi wrote:
Andrei1234 wrote:..., e necesar sa-mi fac un sump sau nu?

Ce n-as da sa-i vad fata lu` Kiru cand citeste textul de mai sus

O sa zica ca e absolut necesar, acum 10 minute am terminat de relipit sumpul (il fac pana la urma, e primul acvariu lipit de mine).
edygilet74 wrote:Multumesc pentru sfaturi,stiu ca nu da bine cu castelul si cu scoica dar fica mea are 4 ani,acvariul este facut pentru ea.
Tipul de la petshop m-a asigurat ca pesti sunt compatibili (acum imi dau seama ca se pricepe si el la fel de bine ca si mine).

Femela beta a terminat de depus icrele iar masculul a devenit foarte agresiv cu ea,asa ca am scos-o si am pus-o inapoi in bazinul mare.

Masculul a devenit agresiv deoarece la betta mai mult masculi se ocupa de aerarea icrelor.
Am un acvariu facut la comanda acum 2 ani, cu dimensiunile: 40/22/28 cm si m-am gandit ca mi-as putea face sump din el (e zgariat, nu-l mai pot folosi ca si acvariu), daca am nevoie de sump, singurul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa mai dau un strat de silicon la acest bazin, e necesar sa-mi fac un sump sau nu?
Frumos acvariu!
Nu s-au donat, ci s-au vandut, se poate inchide, multumesc!
edygilet74 wrote:Ok,merci de sfat,chiar nu stiam ce sa le dau de mancare la pui,eu am citit ca trebuie galbenus de ou fiert tare in primele zile.

Si asa, dar cel mai bine ii hranesti cu artemia (asa am facut eu).
edygilet74 wrote:Da este foarte frumos,masculul imbratiseaza femela in acest fel o ajuta sa se elibereze de icre.Acum au inceput sa cada si ouale.
Masculul le culege de pe fundul acvariului si le duce sus la cuib,si femela cara oua la cuib,apoi mai urmeaza o tura de imbratisari.
Am filmat cateva minute,excact cand a eliberat primele oua.Nu credeam ca depune asa de repede, inca nu au trecut 24 ore de cand am luat masculul.

Sa faci rost de artemia, sau sa-ti faci o cultura de artemia ( iti iei jbl artemio set )

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: