[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Sa vezi tu "spumili marii" atunci... . Ce copii batrani suntem
Ieri am primit o veste imbucuratoare si la care nu m-as fi gandit niciodata. Am fosfat 0 in bazin masurat cu minicolorimetrul. Multumesc Dragos!!!
Urmeaza sa bag ceva carbune activ sa vad daca apar ceva schimbari, si aici ma refer la unii corali care nu se comporta cum ar trebui, atat ca hidratare cat si colorit. Revin...
Poate va lipiti de un obiectiv WIDE sau ceva de genul asta pt o poza de ansamblu.
O veste buna. Sa vedem acum cat dureaza procesul de eradicare. Am si eu 2-3 in bazin, mici. Am mai avut cate 1-2 dat le-am dat la cap cu aiptasiaX. Vad ca apar timid si ma tot gandesc sa iau ceva pepperminti ...
Eu aveam teava scufundata la 3-4 cm si am taiat-o pt ca se amorsa in 2-3 minute. A ramas la 1 cm si 15 secunde maxim pt amorsare.
Am apelat la un amic care avea o sonda JBL de rezerva si ...ghiciti surpriza. Ph-ul variaza intre 8,1 si 8,3. Sonda aia de la Hanna e o mizerie. Mi-a spus cineva sa nu iau dar nu am ascultat.

So....CO2 scrubber rulllz!!!
De vis gradina de corali. Succes in continuare!
Se scade la 800. Vine iepurasul...
Multumesc pentru intelegere.
Scuze prieteni dar are prioritate cel ce o cumpara integral. E mai bine si pt coral asa... . Euphillia pleaca la Dragos.
Cand ai masina la Focsani?
Vand PH-Controller JBL si sonda Hanna+solutii calibrare - 850 lei.
Vand PH-Controller JBL si sonda Hanna+solutii calibrare - 850 lei.
Euphyllia branched verde cu violet. 210 lei 8 capete, sau 30 de lei fragul.
Super mestereala. Asteptam feedback acum....
Multumesc pentru aprecieri.
Dimineata cand m-am trezit aveam ph 7,8. Sunt curios acum
cat va fi cand ajung acasa.
Dupa cum spuneam...e diferenta mare intre skimmer-ul vechi si cel nou. La Deltec, daca pun degetul pe intake-ul la aer simt flow-ul. Cred ca celalalt respira asa...ca un ficus.
Pana sa vina Deltec-ul am pun un NAC 3 si pot spune ca performantele sunt asemanatoare cu Curve5. Aviz amatorilor ...... luati ori 3 ori direct 7.
Parol....mai punctuali ca astia nu e nimeni.
Update

Poza ansamblu

image

Upgrade skimmer

image

De la BM Curve 5 la Deltec 1455 e distanta ca de la Curve 7 la Beckett. Multumesc Ciprian!!!
Urmeaza detalii pe scrubber-ul de CO2.
E o chestie pur masculina asta....
Se poate inchide.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: