[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
White wrote:Hai ma nu mai faceti misto de mine ma vedeti mai mic si gata va luati de mine?

Nu face nimeni misto de tine, dar nu vezi ce bazaconii debitezi??? Macar nu mai spune ca ai citit carti de acvaristica!...
White wrote:Si acuma am fost prin galati si am vazut un acvariu cu discusi mi-au placut mult si de aceea vreauu si eu sa imi iau nu foarte multi da...

Si acum te lasa ai tai sa ai acvariu? In locul tau as discuta mai intii cu ei si apoi mi-as face planuri. Daca nu ai unde sa pui un bazin mare si nu ai ce sa investesti in el, nu are rost. Te complici inutil.
White wrote:...si doua plantutze artificiale?

Si vreo citeva scoici eventual... Sa fie mai exotic!
White wrote:Am si un acvariu cu guppy de 30 l
am 2 perechi si niste puiuti vreo 20-30

Si astia stau tot ca la puscarie! smilie In plus, de la a creste guppy si pina la a creste discusi e cale lunga...
Atunci cupara-ti guppy si ai terminat bilciul! Pe acestia poti sa-i pui in 100l. :sic:
Acvariul e de 26l. Pesti cit cuprinde. I-a indesat bine. Mai departe nu mai spun.
poc_poc123 wrote:nu stiu ce naiba sa mai fac au inceput sa imi moara pesti. mai intai a fost 2 guppy apoi un moli negru acum sa inbolnavit si celalalt mli rosu si a murit, unul il tin in alt acvariu ca are un fel de ciuperca si ochi bulbucati, iar azi de dimineata miau murit si sanitari (4 la numar, unul inca se mai misca un pic) aseara le-am pus cam 2.6 mililitri de verde de malachi si juma de pastila de bactopur direct in acvariu ca sa nu se inbolnvesca si ceilalti pesti si de dimineata ia-m gasit morti + inca 2 neoni care au murit acum.

Cauzele cred ca le stii deja...Dar nu inteleg de le-ai pus verde de malachit? :o O sa-i otravesti de tot. Incearca sa mai dai din ei, fa schimburi de apa mai dese, ia un acvariu adevarat, nu jucaria pe care o ai acum si nu mai pune medicamente dupa ureche si cu nemiluita.
White wrote:Pai pentru doi discusi de 5-7 cm nu e bine?

O fi...dar parca stiam ca se tin in gasca... Ia mai documenteaza-te nitel!
Dragosman wrote:[
Pai Dracaena variegata nu e chiar "lucky bamboo" ?

Nu prea... Lucky bamboo e bambus toata ziua, iar Dreacaena arata ca un fel de ...palmier, ca nu stiu cum sa-i zic altfel. :-P
cristiandincluj wrote:oricum ma mira raspunsul colegului dalles :"Din pacate se pare ca nu e singurul. Cam multi ciudati in ultima vreme pe aici..."care cred din greseala a luat drept bun ceea ce a spus domnia voastra.si sper ca realizeaza asta acum.

Raspunsul imi apartine mie. Daca citeai mai cu atentie...
Cit despre ciudati, astia sa tot fie. Eu una am vazut destui pe aici.
In schimb, daca tu te comporti civilizat si postezi in limita bunului simt, e OK.
poc_poc123 wrote:mi-a murit si femela de guppy inpreuna cu puii.

De ce a murit? Asa, din senin? :o Ziceai ca e vioaie si maninca. Nu ai separat nici puii?
poc_poc123 wrote:Dar nui bai ca restu traiesc bine in vechea lor casa inbunatatita.

Ba e mare bai. Uite cum incep sa se duca unul cit unul. Daca nu faci ceva mai repede, parca vad ca ramii cu acvariul plantat, dar fara pesti.
adi_ci23 wrote:se pare ca e terestra.
asta este, o sa o pun in ghiveci

Sa nu zici acum ca iti doreai si palmieri in acvariu...
attilio wrote:la mine stau toata ziua ascunsi..nici nu le vezi culoarea .

Cred ca o sa trebuiasca sa stai de veghe noaptea, daca vrei sa-i prinzi in in flagrant. Sunt pesti nocturni, si dupa ce se stinge lumina, ies la plimbare.
adi_ci23 wrote:mai oamenilor, eu cred ca omul asta are o problema, sunt sigur de asta.

Din pacate se pare ca nu e singurul. Cam multi ciudati in ultima vreme pe aici...
attilio wrote:dolly !! gura ta adevar vorbeste?

Sper ca nu fi scos una bucata perla din gurita, dar mie asa mi se pare. Ca sunt platydoras. Cind ii iei de o aripioara, tipa. Daca ai curaj, fa-le testul cu "zbieratul"
attilio wrote:e de rau atunci am si eu doi si nu am observat nimic suspect..

Depinde cu ce pesti ii tii. Cu cei de talie mare nu au nimic de impartit! :sic:
ibis wrote:1. primele lupte s-au dat oricum intre masculul de beta si xifo, pina sa se obisnuiasca...

Pai xifo au fost primii in acvariu si probabil isi aparau teritoriul. Se mai domolesc in timp.
ibis wrote:2. nu i-am putut rezista fetitei mele, care m-a rugat sa nu il las singur asta e, daca ma iau dupa copii

Da' stii si varianta cealalta? Vai de parintii care n-asculta de copii...
Daca neonii pe care i-ai luat erau puiuti, iar scalarii sunt mari, exista o explicatie.
Iar despre neidentificat ...cred ca e Platydoras costatus, care serveste cu deosebita placere pestisori mai mici in timp ce acestia fac nani. Iata o alta posibila explicatie.
Da' ce v-a apucat fratilor cu culturile astea? Au dat pet-shop-urile faliment? Sau va plictisiti de moarte?
Tare mi-e teama ca de vina e caldura de afara, ca prea multe bazaconii debitati...
Wake up, men!
ibis wrote:ieri dupa amiaza am facut gestul care nu imi face deloc placere . am separat-o. comportamentul este acelasi, adica jalnic. i-am dat mincare, dar nici nu s-a atins de ea.

Ai facut foarte bine. Fugarita tot timpul, nu avea nici o sansa sa se refaca.

Dolly wrote:sincer, am gindit ca e mai bine sa nu fie singur, am crezut ca e mai bine sa aiba si doua femele... dar daca e asa, atunci as putea renunta la ambele femele..

Ideea era ca un mascul singur nu are cu cine sa se "certe".
lukaboy wrote:
... Adica la anu'!!!

...si la multi ani! M-ai omorit definitiv... :sic: no more otto..si chiar erau simpatici...

Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Go to: