Message |
|
Salut
Cum scrie in titlu cumpar cherry shrimp in jur de 10 buc in Bucuresti.
Multumesc.
|
 |
|
Imi place ce vad la tine, o intrebare am, cum se numesc menghinile in care ai prins acvariu la colturi, am incercat sa caut si cum sa iti zic, nu stiu ce sa caut si unde sa caut.
Multumesc anticipat
|
 |
|
Frumos, ma gandesc sa fac si eu ceva asemanator pentru la vara dar nu stiu la ce temperatura ajunge apa vara in zile cu canicula.
ionionut wrote:
S-au anuntat ploi, de aceea nu l-am umplut acum pana sus.
Ar trebui sa gandesti un sistem de scurgere cand e prea plin ca sa n-o ia la vale apa cu pesti si plante.
Sa ne tii la curent cu evolutia acvariului de gradina
|
 |
|
Bun venit
Mama, credeam ca sunt singurul care mai are in Tetrazoni si Conconi in acvariu
Bafta in continuare
|
 |
|
Au fost donati toti melcii, sa va traiasca sa aveti parte de eI si aveti grija sa nu patiti ca mine dintr-un cocon de oua mi-au iesit 140 de melci mici si frumosi dar cand sau facut mari abia am scapat de ei :-).
Topicul se poate inchide
|
 |
|
Latimea a mai mica decat jumatatea inaltimii acvariului, e normal ca presiunea apei sa iti deformeze sticla, nu am experienta in facut sau proiectat acvarii dar din punctul meu de vedere ai proiectat dimensiunile acvariului gresit.
|
 |
|
Cumpar Aphyosemion Australe in Bucuresti, 4-6 pestisori depinde de pret
Multumesc
|
 |
|
salut la fin rot e foloseste JBL Ektol fluid Plus in maxin 2 zile trece, recomandat e sa izolezi pestele intr-un acvariu mai mic, l-am folosit recent
nu vreau sa fac reclama proasta dar pesti de la maxi pet sunt intr-o stare deplorabila,
dupa cum se vede si in poza guppy-ul tau are paraziti intestinali, am luat 3 pesti de acolo o pereche de Elderi si un Platy si mai am femela de Elder, masculul a murit in a 2-a zi, si Platy a murit epuizat dupa o luna jumatate si asta ca i-am pus din prima zi in medicamente.
Orice peste nou adus trebui sa il bagi intr-un acvariu de carantina sa il observi si apoi sa il tratezi, eu personal ii bag in tratament de cand ii aduc mai ales dupa ultima patanie care am avut-o.
|
 |
|
are cineva Dafnia vie in Bucuresti? as vrea si eu cativa sa fac o cultura
|
 |
|
Dupa parerea mea, chinui pestele, mai bine iei un acvariu din obor de 10litri, o pompa de aer, cu burete si incalzitor, si planta aceia vezi cum o prinzi sa stea si o sa ii fie mai bine la peste.
Beta e un peste care rezista la o gama larga de temperaturi 18-30C, dar cum cum zicea cineva de pe forum, de ce sa chinui pestele chiar daca rezista cand poti sa ii oferi conditii mult mai bune.
|
 |
|
Revin :-), anuntul inca este activ, melcii ii puteti ridica marti, miercuri, joi, vineri dupa ora 18, mai multe detalii in privat.
|
 |
|
Ce frumosi sunt  , as fi vrut si eu niste puiuti dar esti departe in Iasi 
|
 |
|
Eu am incercat si de la jbl, tetra si o mancau mai mult melci, dar pe asta e bataia ce mai mare in acvariu :-)
|
 |
|
Alte verdeturi poti da salata oparita si dovleac oparit si cuaja de pepene verde da strica apa rapid, dintre toate pastilele uscate cel mai mult le plac Spirulia Wafers la gasesti in Maxipet, sper ca e Maxipet in Cluj
|
 |
|
rari wrote:Am o posibila problema.Am un ancistrus de aprox 6 cm care s-a cam umflat.De mancare nu i-am mai dat de 3 zile.Care ar putea fi problema?Nu vreau sa il pierd.
Ancistrusul tau e constipat, asta pentru ca i-ai dat mancare cu continut de proteina animala, el e ierbivor si ar trebui sa manance proteina vegetala, daca ii mai dai de mancare asa in continuare o sa moara, ca remediu ia un castravete cu diametru cat mai mare curatal de coaja sa nu contina pesticide taiel in doua si ancoreazal pe substrat cumva, vezi ca in principiu va manca numai semintele, dupa 2-4 zile isi va reveni, castravetele sa il lasi in acvariu maxim 12 ore ca apoi va incepe sa iti strice apa, un ancistrus de 6 cm ar trebui sa manace marimea lui in jumatate de proteina vegetala pe zi.
Pestele tau moare de foame si de aia a fost obligat sa manace ce iai dat tu, ai noroc ca nu sunt invatati sa manace salata oparita ca ramaneai fara plante.
|
 |
|
Dupa ultima numaratoare mai am 70 de melci ii dau pe toti, 10 sunt rezervati, se ridica de la statia de metrou Republica marti dupa ora 18, mai multe detalii in privat :-).
Ps: 30 de melci au fost donati deja.
|
 |
|
ti-am dat pm cu detalii
30 melci sunt rezervati, inca 50 disponibili
spor
|
 |
|
Salut prieteni  .
Donez melci pomacea de 1-2 cm, am in jur de 80 de melci, se ridica de la statia de metrou Republica, joi si duminica dupa ora 18:00, doresc sa ii dau mai multor persoane.
Multumesc.
|
 |
|
Mersi, dar m-am razgandit
|
 |
|
Am melci pomacea dar sunt in stadiul de oua si probabil o sa donez o mare parte din ei
|
 |
|