Message |
|
Super, de cati litri iti faci sumpul?
|
 |
|
Cum ai mai ajuns cu proiectul, ai mai avansat cu ceva?
|
 |
|
Treci la marin?
|
 |
|
CristiC wrote:Daca schimbi apa saptamanal, pune o fiola dupa fiecare schimb de apa. Toarn-o direct peste medii.
Asa o sa fac.
|
 |
|
Am inteles, o sa mi-l iau, e prea mult sa pun o fiola de bio digest odata la 2 samptamani sau sa trec la seachem stability, ar fi prea mare incarcatura biologica daca mi-as lua un cleaner shirimp, m-a gândesc sa trec la aquavitro salinity ca sa aiba valori mai mari la calciu fata de red sea coral pro, are rost ?
|
 |
|
Nu are rost sa pui niste banda albastra, la plantate da mai bine lumina mai calda.
|
 |
|
Mai bine iti faci singur acvariul si sistemul de iluminat si asa te incadrezi in buget.
|
 |
|
Shubi wrote:Ti-as recomanda un Eheim Jager de 200W, se incadreaza in suma si ai garantia calitatii
Dar nu este prea puternic, ca n-am nici o data sub 22 de grade in living?
|
 |
|
Salinitatea o las la 1.025, vreau sa imi iau un incalzitor pentru acvariu (ca sa nu scada temperatura din acvariu sub 25 grade), ce imi recomandati, vreau sa fie mic si estetic, ceva pana in 150 lei?
|
 |
|
Astazi mi-au venit corali de la colegul shubi, sunt extraordinar de multumit, am mai adaugat acvariului o lampa Solar duo boy cu un bec actinic de 9 w 30000k si urmeaza sa pun poze si un filmulet, salinitatea acvariului este 1.025 spre 1.026, ar fi mai bine sa o cresc la fix 1026?
|
 |
|
koala wrote:
Andrei1234 wrote:... si la restu materilor sunt profesoarele si profi putin cam fraieri si ne dau 10 la toata clasa.
Andrei1234 wrote:Stiu, deja fac meditatii de inebunesc de cap.
Parerea mea este ca nu faci destule meditatii... sau, faci meditatii la materii care nu includ gramatica&ortografie.
Adevarat, la Romana fac mai rar!!!!!!!
|
 |
|
Shubi wrote:Si cam la ce materii is profi/profele fraieri de va da 10 asa aiurea ?
La ce scoala spui ca esti ?
Desen, Muzica, si la restul trebuie totusi sa mai fi atent in clasa când ne predau ca sa iei 10.
Vreti sa-i sunati? Nu!!!!!
|
 |
|
CristiC wrote:Andrei,tu pe cate forumuri activezi?
Pe mai multe, dar cel mai mult aici.
|
 |
|
adiacvaristu60 wrote:Daca aveam si eu asa profi...  ).
La mine s-a lasat cu muulta carte,iar in liceu invatam de rupeam,si tot nu luam 10 asa in veselie!
Norocul tau  ,dar mai departe va fi greu daca nu inveti cum trebuie.
Stiu, deja fac meditatii de inebunesc de cap.
|
 |
|
Mi-am dat seama pana la urma ca faceam numai tampenii, cat venind vorba de subventie aia chiar nu se poate sa mi-o taie, ca e in functie de cat invat la scoala.
Off daca iau note mici la Romana, Mate, Biologie, Fizica, Chimie si Germana o incurc, la Engleza e profa rea si la restu materilor sunt profesoarele si profi putin cam fraieri si ne dau 10 la toata clasa.
|
 |
|
|
 |
|
Shubi wrote:Adaug eu:
Domnule, ce revenire.....57 de pagini
Fac pariu cu voi ca n-are nervi Andrei sa citeasca atat
Am citit mare parte din topic!
|
 |
|
Am inteles!
|
 |
|
Superb!
|
 |
|
Ala nu!, dar e in functi de nota de la examenul din vara.
|
 |
|