[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
ti-am urmarit posturile inca de la inceput,si ma bucur ca piedicile financiare si comentariile facute de mama ta(parca ea se opunea la inceput) nu au fost suficiente pt a ajunge sa ai ceea ce ai astazi.este extraordinar,si ma bucur sa stiu ca avem romani care poseda asa ceva mult noroc in continuare
P.s.: Un filmulet mai lung ar fi de preferat stai linistit,nu ne plictisim
foarte tare si din nou,filtrele Resun 2500 isi demonstreaza fiabilitatea arata bestial.felicitari
in dimensiunile alea poti pune ceva caeruleus yellow ellectric...sau ceva africane mici ori o pereche americane pitice
oricat mi-ar placea green-ul in general,nu pot sa nu observ cat de superbi sunt ceilalti.platydorasul nu il da,e super dragut,si faptul ca sta degeaba il face mai amuzant cel putin pt mine
iuuuuui ce dragut.cum vine singur si se baga in mana stapanului hihi ^_^...din cate am inteles papagalii astia sunt ceva rasa hibrid nu se gasesc in natura
asa si la mine cu sculele si energia negativa din jur )
daca iti apare vreo infectie,o sa fie de rau....
daca te tine talentul,fa rost de niste geam si fa-ti propriul acvariu,ar fi o incantare personala Presupun asta din vise,ca eu nu le am deloc cu sculele,si daca m-as apuca,mi-ar curge probabil din toate colturile.Ma incanta totusi interesul tau pt acel pestisor,daca ar fi toata lumea ca tine,acvaristica in romania ar fi la inaltime
vezi cum renunti la hardscapeuri si o dai in plantate...amicul tau nu a vrut sa asculte de noi,si-a luat discusi macar tu sa ne duci mai departe hardurile si de ce nu,poate blackwater-urile ,ca restul au luat-o pe gradinarit
sper sa isi revina,de curand si mie mi s-a intamplat sa imi intre un microb ceva in apa,cred eu ca de la niste pesti achizitionati,dar anyway...mult succes amandurora
ca o paranteza----> pentru plante naturale sanatoase,scoate perdelele de bule,mai precis,opreste/scoate tot ce scoate bule de oxigen din acvariu,plantele se hranesc cu Co2(dioxid de carbon)
hehe,dar sunt extrem de micuti.intr-un hardscape abia se vor vedea totusi bine ca sunt colorati..cate bucati ati comandat?Raman tot la parerea de silver dollar
Puteti incerca cu ceva silver...
https://scheibensalmler.files.wordpress.com/2010/12/metynnis-hypsauchen_female.jpg

eu sunt adeptul pestilor ce se potrivesc hrdscapeurilor
Intrebare: backgroundul e din ciment?si daca da,e pus peste ce?
Nu m-am putut abtine sa nu dau un comment....Excelent.Ai cu ce te mandri
renunta la substratul respectiv de tot,ia o granulatie mai fina,1-3mm,arunca plantele de plastic pe geam,si incearca sa ciclezi apa cateva saptamani inainte de a mai pune pesti....vezi ce faci cu guppy care ii mai ai,posibil sa moara si acestia din cauza apei nestabilizate...
voiam sa recomand un filtru mai mare,dar apoi mi-am amintit ca oricum e cam puternic,deci....recomand un acvariu mai mare cu tot cu filtru si da,faye a avut dreptate,filtrarea e de vina
Hai salut...comaseaza-le si treci la unul mai mare in 15 ani trebuia ca microbul sa se manifeste deja Oricum,e bine ca e bine.Multa bafta in continuare
hehe,ti-am raspuns si pe fb Ceva schimburi de apa,si o sa fie totul bine,nu cred ca problema ta este grava

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: