| Message |
|
|
|
ceva nou la acest proiect ?
|
 |
|
|
ti-am urmarit posturile inca de la inceput,si ma bucur ca piedicile financiare si comentariile facute de mama ta(parca ea se opunea la inceput) nu au fost suficiente pt a ajunge sa ai ceea ce ai astazi.este extraordinar,si ma bucur sa stiu ca avem romani care poseda asa ceva  mult noroc in continuare
P.s.: Un filmulet mai lung ar fi de preferat  stai linistit,nu ne plictisim 
|
 |
|
|
foarte tare  si din nou,filtrele Resun 2500 isi demonstreaza fiabilitatea  arata bestial.felicitari
|
 |
|
|
|
in dimensiunile alea poti pune ceva caeruleus yellow ellectric...sau ceva africane mici ori o pereche americane pitice
|
 |
|
|
oricat mi-ar placea green-ul in general,nu pot sa nu observ cat de superbi sunt ceilalti.platydorasul nu il da,e super dragut,si faptul ca sta degeaba il face mai amuzant  cel putin pt mine 
|
 |
|
|
iuuuuui ce dragut.cum vine singur si se baga in mana stapanului hihi ^_^...din cate am inteles papagalii astia sunt ceva rasa hibrid  nu se gasesc in natura
|
 |
|
|
asa si la mine cu sculele si energia negativa din jur  )
|
 |
|
|
|
daca iti apare vreo infectie,o sa fie de rau....
|
 |
|
|
daca te tine talentul,fa rost de niste geam si fa-ti propriul acvariu,ar fi o incantare personala  Presupun asta din vise,ca eu nu le am deloc cu sculele,si daca m-as apuca,mi-ar curge probabil din toate colturile.Ma incanta totusi interesul tau pt acel pestisor,daca ar fi toata lumea ca tine,acvaristica in romania ar fi la inaltime
|
 |
|
|
vezi cum renunti la hardscapeuri si o dai in plantate...amicul tau nu a vrut sa asculte de noi,si-a luat discusi  macar tu sa ne duci mai departe hardurile si de ce nu,poate blackwater-urile  ,ca restul au luat-o pe gradinarit
|
 |
|
|
|
sper sa isi revina,de curand si mie mi s-a intamplat sa imi intre un microb ceva in apa,cred eu ca de la niste pesti achizitionati,dar anyway...mult succes amandurora
|
 |
|
|
|
ca o paranteza----> pentru plante naturale sanatoase,scoate perdelele de bule,mai precis,opreste/scoate tot ce scoate bule de oxigen din acvariu,plantele se hranesc cu Co2(dioxid de carbon)
|
 |
|
|
hehe,dar sunt extrem de micuti.intr-un hardscape abia se vor vedea  totusi bine ca sunt colorati..cate bucati ati comandat?Raman tot la parerea de silver dollar 
|
 |
|
|
Puteti incerca cu ceva silver...
https://scheibensalmler.files.wordpress.com/2010/12/metynnis-hypsauchen_female.jpg
eu sunt adeptul pestilor ce se potrivesc hrdscapeurilor
|
 |
|
|
|
Intrebare: backgroundul e din ciment?si daca da,e pus peste ce?
|
 |
|
|
Nu m-am putut abtine sa nu dau un comment....Excelent.Ai cu ce te mandri
|
 |
|
|
|
renunta la substratul respectiv de tot,ia o granulatie mai fina,1-3mm,arunca plantele de plastic pe geam,si incearca sa ciclezi apa cateva saptamani inainte de a mai pune pesti....vezi ce faci cu guppy care ii mai ai,posibil sa moara si acestia din cauza apei nestabilizate...
|
 |
|
|
voiam sa recomand un filtru mai mare,dar apoi mi-am amintit ca oricum e cam puternic,deci....recomand un acvariu mai mare cu tot cu filtru  si da,faye a avut dreptate,filtrarea e de vina
|
 |
|
|
Hai salut...comaseaza-le si treci la unul mai mare  in 15 ani trebuia ca microbul sa se manifeste deja  Oricum,e bine ca e bine.Multa bafta in continuare
|
 |
|
|
hehe,ti-am raspuns si pe fb  Ceva schimburi de apa,si o sa fie totul bine,nu cred ca problema ta este grava 
|
 |
|
|