[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: calin
Forum Index » Profile for calin » Messages posted by calin
Da o rezolvam noi cumva :-) .Intre timp au mai aparut cateva fire de Hygrofila Corymbosa.Vezi ca ti-am scris pe mail.
Mai sunt ceva ,dar de unde esti(treceti locatia la profile)?
OOups !Am intarziat rau.
Nu cred ca am intrat niciodata la sectiunea catfish dar atat ca am vazut link-ul dat de tine lukaboy de la sectiunea Alge si iata-ma aici.
Pai mai fratilor, mai se fac inscrieri ca eu sunt sindicalist convins dupa ce-am patit in iarna asta cu algele .
Dar cum putem face cu trimisul ca eu sunt la 400 km de Bucuresti??Mi-ar trebui vreo 3 sau 4 buc. Lukaboy vezi ca-ti scriu pe PM.
Am intrat cam tarziu pe Internet ,ma ierti.vezi ca iti dau detalii pe P.M. :-)
M-ar interesa si pe mine Grindal.Daca nu gasesc in zona (am scris un post despre asta)am sa ma rog de voi Miky sau Marele Alb sa ma ajutati si pe mine.
Se poate? :o
Deci dau plante: Valisneria,Elodea, doua tipuri de plante de suprafata,alta (submersa) care din nefericire de asemenea nu stiu cum ii spune,si o alta care seamana cu Microsorum Pteropus(are un rizom pe care cresc frunzele iar pui noi apar pe frunze -sa fie Microsorum oare?)
Ce plante iau nimeni nu stie sa-mi spuna ce sunt.
As vrea sa nu intarziati mai mult de o saptamana ca dupa aceea cu parere de rau le arunc ca sau prea inmultit.Sau daca intarziati mai mult sa-mi trimite-ti un PM sa stiu sa le mai tin.

Daca aveti careva prin zona(in zona inseamna si Deva ,Hunedoara, etc 30km distanta) culturi de viermi Grindal sau altceva sa ma contactati.
Multumesc :-)
ADEVARAT A INVIAT!

Multumesc pentru raspunsurile voastre!
Levi wrote:
Dar, daca conditiile de depozitare sunt indecvate, procentul de eclozionare poate scade mult!

Conditiile de depozitare la mine, dupa ce am deschis cutia te referi?
Vreau sa iau de la Shop,oua de Artemia dar nu pricep care e diferenta intre urmatoarele produse:
1.Sera Artemia Shrimps 100ml-scrie pe cutie oua de Artemia in franceza(de fapt scrie in trei limbi) -136.500lei.

2.Artemia Eggs Profi-219.350

Hrană naturală. Ingrediente: Ouă pure de Artemia Salina importate din SUA – mâncare organică, oricând la dispoziţia dumneavoastră. Hrana cea mai apreciată de către crescătorii profesionişti de peşti, în special pentru puietul de peşte. Formă de prezentare: flacon 100ml (40g)

Mi se pare a fi acelasi lucru dar probabil de la firme diferite.Zic bine oare?
Multumesc
:-)
La Mag din Amzei-spuneti-mi si mie va rog cum se ajunge la el din Gara de Nord.
Tin minte ca acum vreo doi ani am fost la Bucuresti si printre altele am vazut un magazin foarte frumos, cum iesi din Gara de Nord o luai pe o strada la stanga cam 10 min de mers.Acvarii bine intretinute si tot felul de pesti.
Multumesc

Forum Index » Profile for calin » Messages posted by calin
Go to: