[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andreic
Forum Index » Profile for andreic » Messages posted by andreic
Se mai gasesc si pe ebay. Eu am cumparat unul care m-a costat cu tot cu transport 90euro si are inclusa sonda si substantele de calibrare.Se gaseste http://cgi.ebay.com/DIGITAL-PH-CONTROLLER-ELECTRODE-CO2-110V-or-220V_W0QQitemZ230187154749QQihZ013QQcategoryZ20754QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem" target="_blank" rel="nofollow">aici http://cgi.ebay.com/DIGITAL-PH-CONTROLLER-ELECTRODE-CO2-110V-or-220V_W0QQitemZ230187154749QQihZ013QQcategoryZ20754QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Te contrazic puti. Toate calele la avioanele moderne sun presurizate. In schimb unele nu au sisteme de mentinere a temperaturii. Per total sunt de acord ca nu este o idee prea buna sa-i bagi la cala fara sa ii declari.
Eu am reusit sa ii elimin din avariu cu ajutorul Botia Modesta.
Cred ca te-ar ajuta:
http://www.acvariu.ro/content/view/78/29/
De ce nu incerci la baietii de la urbanpets?
Salut.
Ti-am dat pm.
Piesa 1 se gaseste/gasea la Animax pe Turda. In general aduceau la comanda. Eu asa mi-am cumparat de la ei ax, rotor si garnitura de etansare pentru un Fluval 304.
In general da. Exista si produse pentru Europa si sunt la 220v si au si filet in sistem metric. O mica corectie la preturile expuse de mine mai sus, costul total la ph controller+regulator presiune+solenoid+bubble counter 580 lei(adica 170e).
Salut.
Pretul este bun. Problema este transportul din State(cam inca 200$) care te rupe si ar mai fi si vama.
1. Ph controllerul se gaseste pe ebay cu un pret in jurul a 100e cu transport cu tot.
2. Solenoidul, bubble counterul si regulatorul costa cam in jurul a 80e cu transport cu tot.
Toate acelasi tip cu cele din poza(le-am comandat eu pe ebay si astept sa vina).
Acum reactorul eu l-am preferat de la Aqua-medic Reactor M pret in jurul a 170 lei, gasesti la www.Urbanpets.ro. De asemenea butelia de co2 o poti cumpara noua tot de la ei sau daca vrei una second hand cauta pe la un centru de incarcat butelii cu co2.
acvariu ciclat, dar care are putini pesti, nr de bacterii mic, la care se introduce brusc un numar mare de pesti, peste capacitatea de "lucru" a coloniilor de bacterii.

Asta inseamna ca se reia ciclul azotului cu toate placerile ce decurg de aici.
1. Filtrul nu se opreste.
2. Eu recomand fertilizantii (picaturi JBL Ferropol 24 ) zilnici de la Jbl si dupa schimbarea apei( JBL Ferropol 500 ).
3. Deocamdata stai pana se incheie ciclul azotului si dupa aceea poti sa mai adaugi 3-4 tetrazone. NU mai pune pesti acum. Suplimentat iti recomand sa cumperi un test de nitrati si sa faci schimburi de apa in consecinta pana la stabilizarea acvariului( fertilizantii se vor adauga dupa stabilizare).
Zicea ca a facut un filtru extern. Ma gandeam ca are mai multe trepte.
Parerea mea este ca vata de perlon filtreaza mai bine decat buretele.
Jeff Senske si ADA. Cine nu ar vrea?
Pai, peria intra fara probleme ca este flexibila.
Salut. La hornbach am vazut perii cu cablu de otel pe diferite marimi. Este ceeace iti trebuie tie. Costau in jur de 17lei.
Salut. Mai este de actualitate anuntul?
Multumesc.
Cu discusii m-am pricopsit dupa principiul ce pesti rezista la 30 grade in bazin vara ca nu auzisem atunci de chiller. Am avut norocul incepatorului si pestii au crescut superb.
Ma numesc Andrei Cirstea am 36 ani si aceasta pasiune m-a ''lovit'' acum 10 ani. Am inceput cu un acvariu de 90l in care bineinteles ca in ciuda sfaturilor primite am reusit sa amestec o gramada de specii pana a iesit o ciorba. Dupa asta m-am apucat de citit si am reusit sa imi fac un bazin de 200l cu discusi pe care i-am crescut 4 ani pana sa imi vina ideea sa le mai cumpar tovarasi care au venit cu hexamita. Din pacate nu am reusit sa ii mai salvez cu toate ca am reusit sa cumpar si Hexaex. In prezent am un bazin de 300l cu 7 ciclide papagal la care folosesc un filtru Jebo 828. In proces de amenajare mai am si un bazin de 400l pe care il voi planta.

Forum Index » Profile for andreic » Messages posted by andreic
Go to: