[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andreic
Forum Index » Profile for andreic » Messages posted by andreic
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by andreic
Ce fertilizant folosesti? Ar putea fi o carenta de fertilizare. Aditie de Co2 ai?
Se poate regla randamentul acestuia cu ajutorul celeo 6 dopulete laterale. Totusi un reactor Dennele se poate achizitiona si la noi cu circa 210lei, daca chiar doresti. Iti spun pe pm de unde.
Este foarte usor. La iesirea filrului intern se pune un furtun care se conecteaza la reactor, infigi furtunul de CO2 si cam asta-i tot. Dennerle cycloturbo are posibilitatea sa foloseasca tot debitul de apa, sa nu-l foloseasca deloc sau sa foloseasca jumatate din acesta.
Eu am folosit reactoare Dupla si Dennerle Cycloturbo. Amandoua necesita un powerhead, sau conectare la returul filtrului extern. In cazul in care nu folositi la bazine 2 filtre nu recomand conectarea la returul filtrului deoarece debitul filtrului scade foarte tare. Personal am folosit powerheaduri de mici dimensiuni, la Dupla chiar unul original de 300l/h, iar la Dennerle unul de 450l/h. Cel mai multumit am fost de Cyclo turbo. Mi se pare cel mai bun reactor intern. Ca si volum este putin mai gros decat cel Dupla dar mai scurt. Avand in vedere ca ai un bazin de ''doar'' 180l poti folosi fara probleme si Dupla 400, reactor pentru bazine de pana la 400l. Cyclo turbo este pentru bazine de pana la 750l, deci maricel. Reactorul Cycloturbo XL de care vorbeste Ginel, este acelasi de care am facut eu vorbire numai ca mai are o extensie in plus care il face capabil sa faca fata la bazine de pana la 5000l.
Referitor la:
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=6511

Tuburile Dennerle Amazon Day sunt de 6000k si nu de 9000k precum cele dela JBL. Crede-ma ca sunt mult superioare tuburilor JBL, iar alea de la Juwel concuresaza cu succes pe cei de la Hagen Glo pentru cel mai prost tub de acvaristica. Inca ceva, se pare ca Dennerle isi fabrica tuburile pe la Osram prin zona. Iti spune ceva?
Provin din medii diferite, cu cerinte diferite. Au supravietuit pana acum, dar asta nu inseamna ca s-au simtit si bine.
Am fost sigur ca este o eroare in ceea ce anuntau cei de la Osram in ceea ce priveste IRC de peste 90 la Flora. Acesta este similar tuburilor Sera plant color sau Aqua glo care au un IRC de 70+. Ma bucur ca au corectat-o.
Cu placere. Din pacate in tara nu am gasit sub 60 euro. Pate ai tu noroc de mai ieftin?!
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index