| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Fa-ti un sump.
|
 |
|
|
Mai ai vreun arbitru sa joace si ai mei legal? 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ahahaha, asa suntem noi mai hardcore, plm nici prin rackuri nu avem etichete, le stim pana le uitam 
|
 |
|
|
|
382
|
 |
|
|
Bo$$ astia sunt de la tine? Din ala mic de tot? Vreau melcii 
|
 |
|
|
Viata mea, am aspirat, dar e furtunul prea gros, n-am reusit sa iau tot ca s-a umplut sticla, o sa aduc un furtun mai subtire ca am p-acasa si vb saptamana viitoare poate esti si tu p-aci.
In acvariu aveai gen 1024, am facut 10L la 1026, l-am lasat sa pise incet prin furtunul ala.
Am luat coralul ala ca deja era mai mult mov decat verde
p.s. sa ti-l fur pe nemo in gura aia muscatoare.
p.p.s stai linistit ca acum nu stau si fumez la tine la birou
p.p.p.s ti-am pus pompa aia mare de aer la loc 150-ul
|
 |
|
|
|
300 si cate grame?
|
 |
|
|
A vrut ION sa stearga geamul.

|
 |
|
|
|
Ma duc sa schimb apa, ai ceva sa-mi transmiti sau amestec sare pana iese 1026?
|
 |
|
|
A reusit nemernicul, bine ca eram acasa ...

|
 |
|
|
plm, acu as vrea sa plec si nu mai am chef de luat corali  Il iau cand schimb apa, candva sapt asta.
|
 |
|
|
|
Salut, ma puteti lamuri legat de urmatoarele aspecte:
Stiu ca astea se consuma, insa nu stiu daca se consuma constant sau se consuma in functie de cati nitrati sunt in bazin ... daca nu mai sunt nitrati ce se intampla ?
Imi iau adio de la macro alge daca folosesc asa ceva?
Daca nu se skimmeaza tot ce iese din reactor, inafara de estetica (apa albicioasa) ma afecteaza cu ceva bacteriile ?
|
 |
|
|
Bai, aci se vorbeste de corali nu de it
Mare dreptate ai cristi, ca se desprinde ca un covoras, noi ziceam ca-s alge ca erau verzi
LE: ar ajuta asta sa inteleg ? http://aqua-life.ro/cyano-clean-10ml?search=cyano
|
 |
|
|
Fruntea sus prietene, ce e mai greu a trecut, succes cu noile proiecte acvaristice, fie ele de apa dulce sau sarata!
Daca te incalzeste cu ceva am suferit si eu si nevasta-mea la fiecare poza pe care ai pus-o cu un peste care se odihnea intr-o pozitie nefireasca
Aseara am dat si eu primul peste la toaleta - un sentiment de tot cacatul, m-a sunat un amic de forum sa-l iau de la el din bazin ca era haituit de alti pesti, era un blenny/goby de nisip, era asa de slab ca ziceai ca e un mormoloc, cand am desfacut punga acasa deja innota pe spate, in 2 minute de aclimatizat s-a dus inspre ape mai limpezi ...
|
 |
|
|
E de cacat pentru ca a doua zi dupa ce le aspira cu furtun apar la loc, as lua coralul ala acasa, cel putin la mine nu sunt alge si ceilalti o duc bine. Asta inainte avea capetele mult mai mari, cat o boaba de mazare, acum sunt mici de tot, cat varful unui bat de chibrit si are alge pe radacina pana la capete/spori ce draci sunt aia. Insa daca nu raspunde oligofrenu pozitiv nu pot sa bag mana sa-l iau asa de-a-n pulea. Macar stiu ca la mine nu moare acoperit de alge
Asadar iau sau nu coralul ala acasa? De preferat azi pana la 20-21 cand plec de aci.
Ah, vita, cand ti-am zis ca pus pompa gresit pe W2 tu nimic, batman-batman, ai ramas fara nisip in fata  Am pus-o pe W1 azi.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ma plangeam ca in skimmer gasesc apa prea curata, insa in capac (pe capac) era jale
Nu am mai facut teste de apa, in schimb o asterina a decis ca are dubla personalitate si s-a divizat si "Caraghiosul" mai nou e alpinist, vrea sa ajunga in overflow ... se urca pe siliconul de la imbinari pana cand cade si se aude zbang in acvariu si mie-mi sare inima ... cade pe singurul loc unde nu am nisip - 1 cm patrat ...

|
 |
|
|
|
plm...
|
 |
|
|